NEW IN // PEBLUM SHIRT

TODAY IN AN OLDIE GOLDIE

top/vintage, blazer/monki, nederdel/isabel marant, halskæde/zara, lazio støvler/isabel marant

I dag skal jeg til påskehygge lige efter arbejde så jeg besluttede at være lidt festlig. Så det blev i dagens anledning en ældre guldbrokade top. En top, jeg har haft liggende i skabet i snart 3 år, men bare aldrig haft i brug. Hvorfor ved jeg ikke, men ikke desto mindre så har jeg ikke skilt mig af med den. Det er en top jeg har byttet mig til hos en veninde. Der er bare et eller andet ved den, noget udefinerbar som har gjort at jeg har beholdt den så længe. Den har helt korte ærmer, men vinteren er stadig er over os, så det blev med en rullekrave indenunder. For at gøre outfittet lidt “To Much” satte jeg et statement halskæde udenpå. Bare for sjov 😉

Hav en dejlig aften alle sammen! 🙂

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // PEBLUM SHIRT