Snapshots fra ugen

In new blouse and stilettos

bluse/hm, læderleggings/hm trend, stiletter/gianvito rossi

Indlægget her ville jeg gerne have udgivet i går eftermiddag, men igen nød vi bare weekenden og jeg glemte alt om blog. Om aftenen var manden og jeg inviteret til par middag, så lillemanden fik kost og logi hos mine forældre, mens hans forældre tog til voksenmiddag. Mega hyggeligt med god mad og godt selskab sammen med 11 andre søde mennesker og 1 kat 🙂 Festen foregik i Rungsted hos min veninde, som lige har købt stort hus sammen med kæresten. Se billeder fra aftenen på Instagram, find mig derinde chauthetiger. Jeg valgte at havde min nye skjortebluse på igen sammen med læderleggings, selvom det var på dagen inden, dog med andre stiletter.

Jeg er virkelig glad for min nye bluse,har fået mange komplimenter for den. Den er også skøn at have på. Let, luftig og feminin samtidig. Den er perfekt til at skabe kontraster, som jeg vil style med læder, som her, eller med et par boyfriend jeans for at bryde det fine og lette look den har. Også har den lidt Isabel Marant´ish vibe over sig. De sorte ruskind stiletter … de er virkelig et scoop. Har ikke rigtig ord hvad jeg synes for de er så fu… fine. Som min kollega sagde, de bliver endnu flottere på 🙂 Fandt dem hos Holly Golightly og fik dem med 70% off. Se det er udsalg.

Har du set at vi har lavet bål i haven i dag og bagt snobrød? (Instagram og facebook) Det var simpelthen så hyggeligt og det er ikke sidste gang vi tænder op igen. Vi fik en udendørs pejs i går af mandens faster i går aftes inden vi kørte videre til middag, så den blev taget i brug i dag. Drengene har været så flittige med at skifte dæk på min bil til sommerdæk og givet alle vores havemøbler sæbespåner, det trængte de til efter vinteren. Så de har været ude det meste af dagen, men jeg slog dej op til snobrød og lavede kylling i karry. Den fik lov til at små simre i 2 timer, mens vi alle nød det gode vejr på terrassen i “næsten” nye havemøbler. 🙂

Har I nydt det gode vejr?

SignaturChau

6 Kommentarer

  • Så har jeg også bestilt blusen, glæder mig til at modtage den og håber den passer! Den er virkelig fin, og rigtig godt stylet med læder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      😀 den er så fin – glæd dig! Nu har du vist også det hele til at lave samme styling 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha ja det har jeg nemlig! 😀
      Dog er jeg nødt til at have noget ned over rumpen på disse bukser, for at det er pænt til mig, men det kan også være blusen er løs nok til det, har bestilt en 40.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Det kan du sagtens. Den er løs nok til at komme ud over. Jeg havde den nemlig udover, dog stukket lidt ned fortil 🙂 tror også at 40 her vil passe dig. Så er der plads til at den kan krybe lidt, tænker jeg.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Virkelig sød bluse! Ville elske at eje den 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapshots fra ugen