Blown away in blackness

new in // cashmere scarfs

Det er efterhånden ingen hemmelighed at jeg elsker cashmere. Virkelig et materiale jeg foretrækker tæt ved kroppen end andet materiale. Det føles altid blødt, let, varmt at have på uden at man kampsveder (som jeg kan opleve med noget uld)

Det stribede i sort og hvidt er fra AVIA of scandinavia i 100% cashmere og det røg direkte i kurven. Jeg elsker striber, tørklæder og i 100% cashmere. Hele 3 ting på en gang 😀 Også emmer det lidt af hjemmestrik. Det kan fås her. Min kollega har allerede købt et 🙂

Det sorte tørklæde er også i 100% cashmere og lavet i det tyndeste florlette cashmere kvalitet. Virkelig delikat, nærmest spindelsvæv. Det er fra H&M premium quality og tænker det er skønt at skabe et lag på lag effekt. Det er desværre udsolgt hos H&M nu.

Tænker pt. om jeg ikke skulle købe et mere af det stribede og bruge som værtindegave en gang 🙂 jeg ville personlig blive rigtig glad for sådan en gave.

SignaturChau

8 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blown away in blackness