new in // acne cypress

Weekend online shopping

Med en 10% rabatkode på alle varer i H&M klikkede jeg ovenstående sager hjem. Koden blev straks annonceret på bloggens facebook side. En kode som gælder til og med søndag. Benyttede du dig af den eller måske nu?

Skjorteblusen blev klikket hjem, fordi jeg ved en fejl for ca. 4 måneder siden kom til at ødelægge min viktorianske skjorte og har faktisk savnet en. Måske denne kan udfylde pladsen. Synes i hvert fald den ser super skøn med broderier fortil, blonde krave og med fine små detaljer. Den har jeg allerede tænkt at bruge sammen med en kort nederdel, herrebukser og under en blazer. Den er lidt nostalgisk og får mig til at tænke på varme sommerdage. Mærkeligt…men det gør den.

Filthatten med den brede skygge var jeg vild med første gang jeg så den. Synes den er fed med den brede skygge, og elsker den er herreinspireret. Minder mig om en editorials jeg så fra YSL for længe siden. Den er altså cool 🙂

Den korte nederdel kom med for jeg kan ikke få nok af basis nederdele, pt. er jeg også ret glade for korte nederdele. Denne her er lavet i kraftig bomuld og jeg tænker at sætte et sort bredt læderbælte i livet og parre den med en plain t-shirt. Også er den med lommer, elsker lommer 🙂 er spændt på om den er fin IRL.

Det hele fik jeg med 10% rabat. Nu lidt spændt på at se om sagerne er noget.

Kan I have en dejlig søndag. Nu skal vi ind til Tivoli og se haven. Og spise dim sum efterfølgende. Det er ihvertfald planen. 🙂

Følg mig på Instagram chauthetiger. Send en hilsen og jeg følger tilbage.

SignaturChau

3 Kommentarer

  • Den der bluse er godt nok vildt fin, den kunne jeg også godt overveje 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Gør det gør det 🙂 jeg synes den er virkelig fin og kan indgå i mange outfit (tænker jeg)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Har du link til denne skjorte/bluse ? Og hvad er rabatkoden? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in // acne cypress