skinny stripes

Min første BB cream

Jeg er sikkert en af de eneste som ikke har prøvet en BB creme endnu 🙂 Lige på det punkt er jeg bare ikke så hurtig. Nu har jeg hørt og læst så mange fantastiske superlativer hvad sådan en creme kan gøre af underværker. Så nu skulle det være.

Valget kom på denne her fordi den skulle efter sigende blive kaldt for “Grey Killer” altså slå alt det grå og kedelig ud af ansigtet 😀 ha ha . Nå, men denne creme har 6 i 1 funktion og det kan sådan en pige som mig godt lide. Jeg er ikke typen som spenderer halve timer foran spejlet om morgenen, tværtimod. Det skal helst være enkel og let. Denne her har også den fugtgivende og plejende funktion samtidig med at den udglatter og giver glød. Den fås i 2 nuancer hvor jeg valgte den mørke af den. Synes nuancen smeltet sammen med min egen bedst. Nu har jeg brugt den i et par dage og jeg er allerede begejstret. Kan især godt lide at tubens åbning er lille og let at dosere, samtidig med at cremen er let og dermed let at fordele. Så er det samtidigt at plus at den giver lidt glød til huden efter en lang og grå vinter og med solfaktor.

Men hvorfor kalder de det en BB Creme? for mig er det et andet ord for foundation. Am I wrong? og hvad står BB for? Det er meget længe siden jeg har haft en foundation i ansigtet og sidst jeg havde, husker jeg at den føltes tør og så “malet” på mig. Det er vigtigt for mig at det ser naturligt ud og føles naturligt.

Cremen kan fås på apoteket og jeg købte 1 i hver farve. Den ene skal jeg give til min veninde til tøse komsammen på søndag. Da jeg skulle betale siger ekspedienten, så får du også lige et rejsekit med til en værdi af kr. 180,-  fordi du har købt 2 Vichy produkter. Lækkert, det havde jeg ikke regnet med. Så jeg fik en creme, rensecreme og  en kildevandspray (tror jeg) som skulle friske ansigtet op. Perfekt så har jeg lige et rejsekit til min sommerferie 😀

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

skinny stripes