douce et blonde

New blonde

quiltet jakke/isabel marant, nederdel/new icon hm, sandaler/topshop

Jeg har en ny blonde nederdel på og den er fra H&M new icon kampagne. Jep, endnu en flæse nederdel. Denne sommer vil for mig rent tøj mæssigt i min erindring være sommeren hvor der kom flest flæsenederdele med hjem og generelt sager i farven creme/råhvid.  Jeg kiggede i klædeskabet forleden og opdagede at mange nye sager er i denne nuance. Totalt sommer 🙂 Nederdelen  er det  eneste jeg valgte at beholde derfra. Jeg postet at den store sorte hat derfra  også blev købt, men den var alt for stor til mig, så den blev solgt til en af de søde piger hos Another Nué. Hvilket også var den dag, jeg gik derfra med en Isabel Marant quiltet jakke rigere, typisk mig, kan ikke gå derfra uden noget. Men Another Nué har bare altid noget eller mange ting der fænger mig :-). Det er simpelthen en af de lækreste butikker i København efter min mening. Kunne snildt vælge 10 sager derfra på under 5 min. som gerne måtte med mig hjem hvis jeg fik chancen 🙂 Det er dog ikke denne jakke bærer på billedet, selvom den også er quiltet og fra Isabel Marant. De er forresten begge vendbar, elsker dem begge 😀 Håber at det kommende samarbejde mellem IM og H&M munder ud i nogen jakker i denne her stil. Gør I ikke også det?

Manden er til folkemøde på Bornholm og jeg er så heldig at mine forældre og brormand har hentet JP lige efter skole. Så der er ingen stress og jag med at køre hjem  og hente, lave mad. Mor laver mad i huset og vi skal bare hygge i aften. I morgen lørdag har jeg lovet JP og hans bedste veninde en tur i svømmehallen.
Kan I have en dejlig weekend!

SignaturChau

4 Kommentarer

  • Hvor ser du fin ud 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • nui hvor lækkert – hvor ville jeg ønske, at jeg havde fået fat i den nederdel fra HM – den er vildt pæn… og det er din jakke jo i øvrigt også 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak Lise. æv, du ikke fik den for den var vildt billig. jeg synes at have set et par stykker af den, så måske er du heldig.
      Jakken er jeg også meget glad for 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

douce et blonde