Oldie but goodie

ZARA SALE

ZARA Online er der lige nu udsalg på en masse lækre sager. Udsalget begyndte i går nat, men jeg var alt for træt til at holde mig vågen til midnat. Jeg ville ellers gerne have klikket noget hjem som jeg havde udset mig, men det måtte altså vente. Så jeg loggede på i morges og skyndte mig at klikke ovenstående sager hjem.

1. den quiltet jakke, har jeg kigget efter længe, men har været udsolgt i min størrelse. Så den blev selvfølgelig fluks klikket hjem og i 2 forskellige størrelser. Er nemlig i tvivl om størrelsen. Jeg glæder mig til at modtage, den er jo quiltet (har noget med små quiltet jakker 🙂 og printet er så smukt.

2. jump suitet, så jeg første gang hos en blogger, som jeg ikke husker navnet på. Men har ønsket mig den lige siden, men har ikke været til at opdrive. Den har det fineste paisley mønster. Og jeg elsker fine mønstre.

3. skjorte bluse med blonder og råhvid. En god basis ting. Jeg er ret glad for min blonde bluse fra H&M, så vil gerne have en som jeg kan veksle med.

Et godt tip! skynd dig at kigge forbi, der er virkelig mange lækre sager. Mener iøvrigt at der er fri fragt ved køb af kr. 250,-  Jeg kunne godt klikke mere med hjem, men “nøjes” bare med de her 3 sager 😉

Jeg har sagt shoppe stop til mig selv alt for mange gange i denne måned at jeg selv er til grin 😀 så jeg lader være med at sige det. Det er svært med alle de lækre fristelser som kommer på udsalg. Jeg synes ihvertfald jeg har fået gjort mig gode køb. Har du købt noget lækkert på udsalg?

SignaturChau

2 Kommentarer

  • den jakke der, såå smuk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Jeg synes også den er flot. Spændt på at se hvordan den er IRL. Har villet have den fra første færd jeg så den. Men den er jo også quiltet i lækker print – det hele i en lille jakke. Det er lige mig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oldie but goodie