Jeg ser røde prikker ...

Flower power

blazer, nederdel/zara, sandaler/birkenstock

Det var enormt svært at få taget de her billeder, i det hele tage svært at få billeder, hvor jeg ikke stod med hår i hele fjæset og i munden. Vinden var ikke samarbejdsvillig den dag, men jeg håber I kan lide dem alligevel. Blazeren, jeg har på har jeg haft kig på online, men efter råd fra andre om at den sad underligt og revers var mærkeligt, lagde jeg tanken om den på hylden. Men så hang den der lige så fin i en ZARA i Tokyo med det smukkeste blomster print og skreg for at blive prøvet. Ja, så var jeg altså solgt, den er så fin og ingen problemer med at den sad mærkeligt. Jeg kan i det hele taget ikke forestille mig at den kan sidde underligt for jakken er en “slaskejakke” og skal sidde skødesløs, og det er netop det jeg kan lide ved den 🙂 Så ingen tvivl der. Jeg har allerede brugt den en del.
Nederdelen er også ny, købt på udsalg lige før Japan turen. Ja, hvad kan jeg sige, endnu en nederdel, dog ikke med smock detalje, men med det sødeste blomster print i lyse farver. Så det blev print på print for denne gang.

Kan I alle have en dejlig aften!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ser røde prikker ...