oriental flowers and bow

A scent of summer

Silketop / hm, nederdel / alexander wang, stiletter / dolce et gabbana, ur / omega

Samme outfit fra i fredags, men her kan I bedre se den nye top. Den er med silke i kvaliteten og snittet er en klassiker. Jeg har for mange år siden haft en ærmeløs skjorte fra GAP og den sled jeg helt ned. Denne ved jeg vil komme til at bo længe i garderoben og blive en klassiker. Den er let transperant og jeg skal se at få klippet mærket i siden af 🙂 sløjfen kan tages af. Jeg har haft den på før med en sort plisseret kort nederdel og et par flade ballerina. Desværre nåede jeg ikke at få taget billeder af outfittet.

En kollega synes det så meget Chanel agtigt ud, faktisk fra en mandlig kollega 😀 det havde jeg ikke lige tænkt på, men kunne godt se hvad han mente.

Det var lidt fra mig inden jeg skal i gang med at lave hjemmelavet pizza. Dejen til bundene blev slået sammen i går aftes så de er klar til at blive til 4 bunde. Vi får besøg af mine forældre og skal bare hygge. Jeg glæder mig til at bruge min nye pizza sten igen. Har brugt den en gang før, så håber det bliver lige så godt som sidst. Kan I alle have en dejlig weekend!

SignaturChau

4 Kommentarer

  • Hvor ser du klassisk ud Chau 😉
    Håber at du har haft en god weekend 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak Karina! Vi ligger desværre hele familien på langs. æv. Jeg hader at være syg og især når JP bliver det. Det er synd for ham 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Øv bøv 🙁 Fortsat god bedring til jer alle 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      ja, øv at være syg 🙁 manden og jeg har fået det bedre, men ikke helt super duper. Sønnike er stadig syg og bliver passet af mine forældre i dag.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

oriental flowers and bow