Little autumn

Grey and douce

top og bukser / acne, stiletter / roberto festa

Et outfit måske fra i onsdags… hvor jeg er i bukser og top. Begge sager blev købt sidste år i Århus by under vores ferie i byen. Bukserne har jeg ikke brugt så tit som jeg ville ønske mig, men det er fordi de klart er en sommerbuks pga. materialet. Det er tyndt og alt for koldt at gå i om vinteren. Men når det så er vejr til det, vil jeg helst have bare ben 🙂 så det er sikkert derfor at de ikke kommer på så tit. Men med det blandede vejr vi har haft i den forgangne uge har de passet perfekt også går de super godt i farven sammen med stiletterne.

Det sorte bånd jeg har på højre håndled er ikke nyeste mode, men ganske enkelt fordi jeg døjer med lette smerter i håndleddet. Det skyldes overbelastning af tastatur og mus på jobbet 🙁 jeg har gået med det et stykke tid, og har forsøgt mig med div. udstyr. I fredags fik jeg et nyt udstyr igen, jeg et gået tilbage til det gamle setup med mousetrapper. Tror det fungerer bedst for mig… nu må vi se. Det er ihvertfald træls at have ondt.

Bemærk lige hvor langt mit hår er blevet 🙂 overvejer stadig …gro, klippe, gro, klippe 🙂

 

SignaturChau

2 Kommentarer

  • johannes

    Armbåndet, er helt fint 🙂 Skoene er super fine! Jeg har ikke prøvet mouse trapper. Jeg har købt en track ball. Det kræver lidt omstillelse, at styre med tommelfingeren, men det virker for mig. Jeg havde også problemer med håndledssmerter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak 🙂 det er megatræls. Nu prøver jeg igen mousetrapperen. Det er både smerter inden i hånden på tommerfingeren og ovenpå hånden at det summer. 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little autumn