Lyst

Classy

bluse / hm, nederdel / bzr, bælte / inwear, ruskinds stiletter / gianvito rossi

Sådan så jeg ud i mandags på job. Jeg havde dog sorte strømpebukser på, da jeg gik hjemmefra, men de røg hurtigt af, for vejret blev simpelthen så dejligt. Jeg elsker at have bare ben, især i sandaler. Jeg valgte et feminin klassisk outfit, fordi jeg havde et par møder i løbet af dagen med eksterne leverandører (alle mænd), så er det vigtigt for mig at mit tøj ikke roder eller støjer 🙂 men det må samtidigt gerne være smart og udtrykke mig som person. Så her vil jeg nok fremstå chic, feminin med den blonde hvide top. Herreinspireret, med pencil nederdel med herre bukse snit foroven sammen med et sort enkelt bælte, for at ligne mændene lidt. Mine høje stiletter giver mig bare lige det ekstra power boost, giver mig noget højde (så jeg ikke skal kigge op til mændene) og samtidigt elsker jeg at de har killer heels. Jeg elsker bare de heels, for jeg går sindssyg godt i dem samtidigt.

Jeg skal lige sige at begge mine møder gik super godt så jeg er meget tilfreds 😀 ha ha ha
Tit efter sådan møder kan jeg mærke at andrealinet har pumpet og man har været på. Så det er rigtigt fedt at gå fra mødet med et resultat, man har arbejdet imod. Da jeg var yngre var jeg rædselslagen for at gå til sådan møder især alene, bange for at skulle fremlægge og sige hvad jeg vil have og forventer. Men nu rører det mig slet ikke, tværtimod, jeg synes det er sjovt og elsker at præsentere mit arbejde, så det giver mig altid et kick. I starten spurgte jeg min chef om han ville deltage, men han synes ikke det er nødvendigt, for jeg klarer det meget godt selv 🙂

I aften skal sønnike og jeg mødes med manden på Fiskebaren i Kødbyen, for senere i aftenen skal vi ud og deltage i Kulturnatten. En begivenhed vi deltager (næsten) hvert år sammen med brormand. Det plejer altid at være mega hyggeligt og koldt. Det er det også i nat, så vi skal pakkes os godt ind. Måske er det dynefrakken som kommer ud i aften, hader nemlig at fryse. Måske tager jeg min nye pels vest på. Den er ikke vist her endnu, men på Instagram: chauthetiger.

Hvad med dig, deltager du til årets kulturnat?

SignaturChau

4 Kommentarer

  • Jeg synes du ser super godt ud 😉 Der er desværre ikke kultur nat i Odense i dag 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak Karina. Det skulle Odense måske også have for det er et tilløbsstykke i KBH når der er kultur nat her 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser du bare flot ud, og jeg er helt vild med dine stiletter 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyst