Pis...træt af H&M pt

Efter surt opstød

strik/acne, bukser/zara, stiletter/dolce et gabbana

Efter mit sure opstød i går over H&M over den forkerte fejlmærket cardigan, besluttede jeg at kontakte kundeservice. De beklagede selvfølgelig over fejlen og at det var meget uheldigt. Men jeg blev tilbudt en magen til i str. s istedet for xs, som jeg allerhelst vil have den i. Men måske er S ok, så det sagde jeg ja tak til. Dog får jeg den først til december!! Så må jeg overveje om jeg gider at vente så længe på den, eller om den ryger retur eller eller til salg. Der var mange herinde som var interesseret i den anden i M, men den røg desværre hurtig retur. Jeg skal lige sige, at jeg synes H&M´s kundeservice altid yder en god service. Det er ikke første gang jeg ringer til dem, og alle gange har det været en ensartet god service. Søde og venlige folk der sidder der 🙂 Så thumps up for det!

Her er jeg i strik og leopard bukser. Bare plain. Billederne kunne være bedre, men lyset drillede, så det blev ikke bedre end de her.

SignaturChau

9 Kommentarer

  • Hvor ser du bare fin ud 😉 de bukser ser virkelig lækre ud 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan jo blive en lang og kold november …. hvis vi ser bort fra, at du har en Acne cardigan og en ny fin pelsvest;-)

    Helt ærligt ville min tålmodighed blive sat på en prøve, men du må overveje, hvor meget du ønsker dig den trøje.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Ja, vi kan få en lang og kold november og vinter. Jeg er super glad for både cardigan og pelsen. Har allerede brugt begge en del 🙂 Pelsen tænker jeg skal luftes igen imorgen til kulturnatten.
      Nu ligger trøjen i kurven i vente position. Jeg kan jo altid annullere den ligesom du gjorde med din ordre 😉 hvis jeg mister tålmodigheden.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Men husk, at en ordre afbestilles bedst stående i butikken ved hjælp af ens iPhone;-)

      Det er lige som det giver mere mening…

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      ha ha 😀 nu har jeg haft cardigan i hænderne og den er virkelig lækker. Det er ikke helt i samme stil som da du stod i hm og konstaterede at det ikke var lige dig med striber som ikke var sammenhængende 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Giver dig helt ret. i, at de har god service… og man skal jo også tænke på, at de nok langer en hel del over disken… så selvfølgelig kan der ske fejl… det er bare øv, når det lige er noget som der er rift om 😉
    – i øvrigt så fint med de lækre leo-bukser… 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Ja, lige præcis – vi er jo mennesker. Det er bare træls at det lige skulle være denne ordre 😉
      Tak Lise – glad for du kan lide mine pyjamas leo bukser.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johannes

    Den strik-ting, ser bare SÅ lækker ud! Jeg har selv, en yndlings bomulds trøje, som er så blød&lækker, at jeg nærmest har lyst til, at ae den, når jeg endelig tager den på 🙂 men..jeg hader når den skal vaskes. Det tager den som regel næsten to dage for den, at tørre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Den er nemlig rigtig lækker. 2 dage at tørre for en bomulds trøje lyder lang tid i mine ører. Husker du at lægge den i et håndklæde og presse alt vandet ud?
      🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pis...træt af H&M pt