Julens fest kjoler

Freedom

top / isabel marant, denim nederdel / hm, bælte / acne, støvler / asos

Brrr…det er blevet koldt med nattefrost. Jeg er glad for min bil holder i en carport, imodsætning til nogle af vores naboer, så står og skraber ruder. Nu er det ikke så slemt, men til vinter – hold op, jeg er glad for at have en car port.

Jeg hoppede i min røde bluse med Freedom tryk, nederdel og de nye støvler. Dem er jeg altså lidt ovenud glad for at jeg fandt til nærmest ingen penge, i betragtning af at det er læder støvler. De minder vildt meget om ACNE Free støvlen, som jeg også har savlet efter og faktisk også haft hjemme. Og jeg kan ikke se nogen forskel udseende mæssigt, vil faktisk sige at jeg synes high street udgaven er flottere for skindet er mere blank end dem fra ACNE. Blev lidt skuffet over ACNE modellen da den kom hjem og ikke var blank som vist på billedet. Jeg har nemlig i forvejen mange andre sorte skind støvler, men ikke nogen som er blanke som disse. Så er glad for at high street mærkerne nogen gange bare rammer helt plet som her 🙂 Jeg ville ikke have beholdt dem hvis ikke de var lavet af læder og levede op til mine forventninger.

I går aftes efter at JP var lagt i seng, fik jeg pakket pakker. Altså det er nissens hemmelige pakker til ham, som blev pakket ind. Gaver, jeg smugler ind på hans værelse og lægger i hans røde julesok, når han sover. Han tror stadig på nissen og har endda beskrevet ham som en lille nisse med en lille brun jakke og rød hue. Det er sådan han forestiller sig hans nisse ser ud og vi skal huske at lægge risengrød på loftet til ham. Jeg ville ellers have stoppet med de små 24 pakke gaver allerede sidste år, men jeg er så blød at det nænnede jeg ikke. Faktisk synes jeg også det er ret hyggeligt. Jeg kan røbe at den første gave er et kalenderlys, for det er d. 1. december og 1. i advent. Det er på søndag, så JP og jeg skal lave jule dekoration ud af lyset 🙂 Det er så gaven fra nissen. Min mand og jeg giver ham en Ramasjang julekalender kasse i adventsgave. Den holder hele december ud 🙂 Åhhh…gad der var en som gav mig kalender gaver 😉

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Mie

  De støvler er simpelthen for smukke, de måtte gerne stå hjemme hos mig 🙂 Tak for tippet!
  Har et lille spørgsmål til dem, vil du vurdere (nu når modellen er en chelsea, at man med smalle ankler og fødder kan være i dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Selv tak 🙂
   nej, jeg synes ikke man behøver at have smalle fødder eller ankler. Mine fødder er lidt til den brede side og de passer mig fint.
   Jeg har dog købt dem en nummer større fordi jeg gerne vil have en sål i og fordi jeg godt kan lide det lidt lange look. Faktisk er de 7mm. mindre i længden i forhold til ACNE FREE når man holder begge størrelser op mod hinanden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julens fest kjoler