Body Shop i jule stemning

Orange Autumn

trøje / kenzo, nederdel /hm trend, alma støvler / acne, taske / louis vuitton

Så blev det mandag efter en dejlig og begivenhedsrig weekend med fejring af JP om lørdagen med ialt 19 personer som indebar 4 kager, slik og masser af lækkert mad, hygge og leg, i går søndag var vi inviteret til Mortens aften med hele svineriet med and, sauce, waldorfsalat, rødkålssalat…rent forsmag på julens mad. Jeg skal så meget på kur i den kommende tid. Se mere af festivitas på instagram hvis du har lyst – find mig chauthetiger

Hey så blev jeg også lige klippet inden gæsterne troppede op.

Her foroven er jeg i min nye sweater. Så kom den langt om længe på bloggen. Den har boet i skabet et stykke tid, men det er først nu at vejret på det seneste er til sweaters. Den har dog allerede været på et par gange i den senere tid, men først nu vist på bloggen. Jeg synes den er i den flotteste orange farve, som passer perfekt til årstiden hvor der netop har været halloween og bladene på træer har fået orange brune farver. Her har jeg valgt at parre den med en kort strut nederdel og sorte lette ruskinds støvler. Jeg ville gerne have holdt det hele i brændte farver og guld, det gik lidt stærkt med at komme afsted i morges, så uret blev ikke guldfarvet som jeg egentlig allerhelst gerne ville have det. Til gengæld har jeg genfundet mit guld facet slebet armbånd i 24 karat massiv guld. En gave jeg har fået af mine forældre for snart 20 år siden. Jeg har brugt det on and off i tidens løb. I og med at det er 24 karat, er det også ret “blødt” og har med tidens løb formet sig efter brug og blevet let oval og det facetslebet mønster er heller ikke så markant som tidligere. Det har fået patina og jeg elsker det. Det skarn jeg var, så tror jeg ikke engang jeg blev rigtig glad for gaven, men nu kan jeg godt se at det er en utroligt smuk og flot gave af mine forældre. Man værdsætter vist tingene på en anden måde som voksen 😉 kender I ikke også til det? At man får et andet syn på noget med alderen?

SignaturChau

18 Kommentarer

 • Julie

  Jeg er vild med din sweater! Har du evt. et link til den?

  Mange hilsner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak Julie 🙂 Desværre har jeg ikke noget link til den da den ikke kan fås mere.

   Hvis du er interesseret kan jeg muligvis overtales til at sælge den 🙂

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit søde Chau 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt outfit:-) jeg er vild med blusen, sjovt at du også har fundet en ældre sag fra LV frem.
  Jeg har vist en laaaang liste med ting, som alderen har ændret mit syn på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, det er jeg glad for du kan. Den er jo i glade farver og lige dig 😉 Ja, tasken er en ældre sag. En oldie but goldie ha ha… har haft den i mange år efterhånden.

   Det er sjovt som tingene kan ændre værdi med alderen og omvendt. Men det vidner nok om at man udvikler sig hele tiden lige gyldigt hvad 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Smukke
  Wow, der tog du lige pusten fra mig, hvor ser du bare brand godt ud i det outfit, sort og orange – yes yes yes.
  Må du få en god dag imorgen.
  Kæmpe knus fra Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   åhh…du er så sød! tak. Det er længe siden – har du det godt?
   Du må også have en dejlig dag!
   knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Smukke
  Wow, der tog du lige pusten fra mig, hvor ser du bare brand godt ud i det outfit, sort og orange – yes yes yes.
  Må du få en rigtig god dag imorgen.
  Kæmpe knus fra Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor lyder det lækkert og hyggeligt med en ordenlig gang Mortens aften 🙂
  Og hvor ser du bare godt ud i den trøje. Orange er super godt til dig og ja det er rigtigt, den passer så fint til årstiden og til de orange blade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde,
   Jep, elsker mad og det kan jeg også se du gør 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig flotte farver til dig… 🙂
  -Jeg kender også alt for godt til det der med, at man først rigtig får sat pris på tingene…. når man bliver voksen – jeg fik en kuffert i konfirmationsgave… what!!! en kuffert… hvad er der galt med penge, smykker og anlæg (ja, det var dengang)… men det er faktisk den eneste af gaverne jeg har endnu – eller i hvert fald bruger endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   1000 tak!
   Lige præcis som ung vil man bare gerne have lette forbrugsvarer som tøj og sko, eller penge til at bruge. Når jeg tænker over det er det mest smykker jeg har fået af mine forældre eller arvet fra nær familie som jeg med tiden er blevet mest glad for. Ligesom de fine perle guld øreringe jeg fik af manden i forlovelsesgave, som jeg ikke var så fan af (sagde det aldrig) På det tidspunkt ville jeg gerne have et par store statement øreringe med masser af farver. Nu kan jeg godt se at de ikke vil holde i nyhedsværdi, som dem jeg fik 😀 Jeg er mega glad for dem jeg har fået og kan slet ikke forestille mig at jeg ikke var helt tilfreds. Også var de endda købt hos Hertz og med tanke bag fra mandens side. Hold op jeg får dårlig samvittighed 😉 De holder for evigt dem jeg har. ha ha…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud Chau. Den orange farve er vildt god til dig!
  Og jeg kender godt det der med pludselig at blive glad for ting, man ellers aldrig troede man ville iføre sig igen – men ja, det hænger nok sammen med at blive det de alle sammen kalder voksen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LM

  Hej 🙂
  Har selv lige købt nederdelen i H&M, den belv godt nok hurtigt udsolgt. Den findes vist også i en knæ lang sag, men så er det str, small medium osv. Den korte er 36, 38 osv. 🙂

  Hvad vil du have for den sweater hvis du vil sælge? Hvor er den fra? Hvad er materialet i den? :)) Den er super fed 🙂

  mvh. LM

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej, Tillykke med den. Du bliver så glad for den. Jeg har den også i hvid 🙂

   Sweater er fra Kenzo og den er i 100% bomuld. Den er super fed 🙂
   Skriv til mig hvis du stadig er interesseret.

   mvh C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • johannes

  Av. Det outfit, er..urimeligt lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Body Shop i jule stemning