Favorite Tunic and fur

Mandag

t-shirt / ganni , nederdel /isabel marant, raya cardigan / acne, lazio støvler / isabel marant

Jeg har haft en sløv weekend i weekenden og jeg skyder skylden over på julefrokosten i fredags. Det var simpelthen så hyggeligt med masser af mojitos og vi blev nærmest smidt ud af restauranten 🙂 vi var ikke til at få ud. ej, de lukkede kl. 1.30 så fair nok. De sidste (jeg var en af dem) som var tilbage var et smut forbi Kulørbar i Boltensgård. Herregud…hvad skulle vi dog der for?! Der var vildt crowdet og musikken alt for høj. Der følte jeg mig virkelig gammel i forhold til resten af klientellet og jeg var ikke den eneste. Festen gik også i opløsning, man kunne ikke være der og høre hinanden for musikken. Jeg blev antastet af en fyr 2 gange (hedder det det) eller prøvede at komme i kontakt. En af mine mandlige kollega holdt mig i hånden og sagde jeg bare skulle holde mig til ham 😉 Det synes jeg var lidt sødt at han ligesom passede på mig. Da klokken nærmede sig 3 kunne jeg godt mærke at luften gik ud af ballonen og fik aftalt med manden at nu var det vist tid til at komme hjem. Vi kom hjem kl. 4.

Hele lørdagen lå manden og jeg nærmest brak, var lige oppe at få en bid rugbrød kl. 11, ligge lidt på sofaen, så kaldte sengen igen og jeg sov til kl. 15.30 indtil manden vækkede mig at nu var det vist tid at komme afsted og få hentet JP hos mine forældre. Vi var så heldig at vi også kunne blive til aftensmad 🙂 hvor herligt. Resten af dagen gik stille roligt hjemme med en god film alle tre.

I går søndag var jeg til brunch med denne søde dame i København. Vi fik snakket og hygget i mere end 2 timer, senere fik vi oset lidt  i byen sammen med de andre julehandlende. Vi fik shoppet lidt til os selv og jeg fik klaret de sidste julegaver i Hämleys. Juhuu…nu håber jeg at de sidste gaver når at dukke op i postkassen. Har I fået købt alle Jeres gaver?

SignaturChau

5 Kommentarer

 • Uhh det lyder til, at have været hårdt 🙂
  Godt det kun er én måned om året, der afholdes julefrokost i, hva’?
  Skønt look… elsker altså den cardigan – går ud fra at du gør det samme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det var mega skægt 😀
   Ja, det er godt at det kun er en gang om året. også for vægten 🙂

   Tak søde, ja cardigan er fantastisk! Men det ved du jo godt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhr giv mig det hele!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  hver gang jeg ser dig med den cardigan på, fortryder jeg at jeg ikke købte en i både sort og grå 🙁 totalt øv at være på SU!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Den er altså også skøn 🙂
   Jeg har også været på su engang så kan godt huske hvordan det føles. Men heldigvis er der lys forenden – uddannelse er en investering 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite Tunic and fur