Essie spring

DEICHMANN COLLECTION BY CAROLINE BLOMST

Skål siger Line jeg er ser mega glade ud 😀

I sidste uge var jeg inviteret til total hygge event hos Klix Kommunikation og blev introduceret for lanceringen af den fine kollektionen som er lavet i samarbejde mellem Deichmann og bloggeren Caroline Blomst. Der var linet op med godter og bar med sød bartender 🙂 Jeg havde mine søde veninde Line med og sammen fik vi hygget os med de øvrige piger. Vi fik set og gramset på kollektionen og er begge enig om at kollektionen er rigtig fin med et varieret udvalg af forskellige stilarter, for der er både de høje stiletter og de helt flade repræsenteret. Kollektionen er fin og er meget med på beatet med de mode tendenser vi ser i øjeblikket og med et prisleje hvor det dyreste par er kr. 399,- så kan alle være med. Mine egne favoritter er klart blonde støvletten med åben tå og de helt flade læder loafers. (se mere af kollektionen i videoen) Min veninde og jeg fik  ihvertfald hygget os og fik en lille fjer på (eller jeg gjorde 😉 selvom jeg faktisk ikke engang tømte et helt glas, må skyldes at jeg ikke er på toppen. Vi gik efterfølgende på Sticks and Sushi og fik begge talt ørerne af 😀

Vi fik også set på meget lækkert tøj og jeg fik prøvet et par briller. Jeg er nemlig på jagt efter et par nye briller, for dem jeg har nu er mere end 10 år gamle. Men det har ikke været en let jagt tværtimod. Det er svært for mig at finde et par som sidder pænt og passer til ansigtet. Men her gik der ikke længer før jeg forelskede mig i hele 2 stk.. De første par er dog det jeg synes passer mig bedst.

Søde Ditte fra Klix Kommunikation fortæller om samarbejdet og lidt om historien bag kollektionen. En fin kollektion som jeg skrev tidligere, da der er til alle smag og stil. Kollektionen består af 10 stk. fodtøj, så på billedet blot et uddrag. Se mere af den fine kollektion som kun kan købes online fra d. 3. marts og i begrænsede antal (her)
Kig forbi denne video og find din favorit. Jeg har allerede 2 i kikkerten 🙂

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Mille

  Ser ud til at være en fin kollektion, men må sige at jeg synes at “Valentino” skoene med nitter er “to close to home”…det er hvad jeg vil kalde kopi 🙂 Blondestøvlerne og de flade loafers er helt sikkert interessante…. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, selv de store bloggere bliver inspireret af de store navne. Generelt synes jeg at kollektionen er rigtig fin og tager mange af de nye tendenser som er oppe for tiden. ja, blondestøvlerne og de flade læder loafers er super fine! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie spring