White Box

Isabel Marant Dicker Boots

Mine nye støvler hedder Dicker og et par jeg har ønsket igennem længere tid.
Jeg har haft dem i farven Taupe (olivengrå) men på en eller anden måde blev de ikke brugt ofte nok, til trods for jeg elskede modellen, så de røg ud af garderoben. Jeg har ikke fortrudt salget af dem, men Dicker støvlen har hele tiden luret i baggrunden. Efterfølgende har jeg haft et godt øje for farven anthracite og jeg har bevidst valgt dem i et nummer større end det andet par. Nu glæder jeg mig til at vejret bliver lunere så jeg kan gå i dem med bare ben og nederdel 😀

Hvis du har et par idéer hvordan du ville style dem, er jeg meget lydhør. For det bedste styling tip, tænker jeg at smide lidt lækkert afsted i den retning 😉

SignaturChau

1 kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Box