My feminine side

My Spring Mood Sucks

 

blondetop / monki, fake fur /vila, silea nederdel og tacy boots / isabel marant, bælte / zara, briller / louisnielsen

Jeg stikker lige hovedet kort forbi for at sige hej og håber I alle har det godt. Pt. har jeg meget travlt og løber fra Herodes til Pilatus for at når det hele. Mit energi er ikke som det har været. Det sker hvert forår, så dykker jeg lige ned og rammer bunden …. og flyder langsomt op igen. Det sker oppe i mit hovedet og jeg tror det er noget som er kommet de seneste 5 år. Jeg forstår det ikke for nu er foråret jo på vej og dagene er blevet lysere og længere, så burde jo have den omvendte effekt. Jeg går lidt i en osteklokke og er lidt nedtrykt, selvom jeg ikke burde være det. Jeg har det godt, familien har det godt, JP klarer sig fantastisk i skolen. Han har for 6 uge i træk kommet hjem med alle rigtige staveord på det højeste niveau! Stolt over ham og hans indsats, tænk at han har været en af de dårligste i klassen og nu i førerfeltet. Jeg er fandme en stolt mor! Jeg var til svømme kig på dag  i går eftermiddag og var dybt imponeret over hans agile måde at være i vandet både i crawl, rygcrawl og brystsvømning. I det hele taget er der ikke noget at være ked af over, men så alligevel er jeg 🙁 .. Der stod noget om det at være forårstræt i Søndagsavisen for et par uger siden om det, at det er helt normalt at man lige dykker. Kender I det?

Lige nu glæder jeg mig til at påske ferien er lige om hjørnet og manden har overrasket med en ferie i Venedig og Kroatien. Vi har været der før præcis samme periode for 2 år siden, så det er noget vi alle ser frem til. Jeg glæder mig mest til bare at komme lidt ud i nye omgivelser, god mad, slappe af, lunere vejr og opleve noget sammen med JP og min mand. Ja, bare nyde at være sammen, for vi har alle 3 en hektisk hverdag til daglig.

Kender I til forårs træthed?
Har I nogen planer for påsken?

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My feminine side