Min yndlings glam-look

Fest med Egekildevand

JP og jeg blev mødt af denne kasse da vi kom hjem i sidste uge. Den indeholdte lækkerier med Egekilde vand med frugtsmag og frisk frugt. Det kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt for vi skulle nemlig have fest et par dage efter. Så vi valgte at lade alle gæster smage på de lækre safter 🙂 ha ha… Jeg kunne selvfølgelig ikke vente med at prøve et par stykker med det samme. Jeg er ikke den store sodavanddrikker, der kan da godt ryge et glas cola ned i ny og næ, men ikke noget vi har køber regelmæssigt. Til gengæld er jeg vild med kildevand og saftevand 😀 Så jeg er allerede fan af disse. De smager godt og er ikke for sød i smagen. Ps. de er perfekte til en spitzer.

Her et par billeder fra sidste fredag hvor manden blev fejret med mad, vino, Egekilde, snack, whiskey, høj musik til den lyse morgen. Er der noget bedre end god mad, forkælelse, snack i gode venners selskab? Det kan jeg ikke lige komme på…

Manden stod for de marinerede lamme koteletter på grill. Jeg stod for edamame salat og dressing. Jeg lavede en ret med ovnbagte auberginer med friske tomater. Hertil i lag med hjemmerørt sauce af tahin, yoghurt, citronsaft og smagt til. Det passer perfekt til lammekød. Det hele blev en succes og det er ikke sidste gang de 2 salater bliver lavet.
Vil gerne komme med opskrifter hvis nogen gerne vil prøve det.

Pærerne som kom med Egekilde, lavede jeg glaceret pærer i kirsebær marmalade med lakrids smag. Hertil Hansens nougatis, druer og vafler. Der blev snacket med chips og slik og masser af våde varer til sen aften. Jeg holdt ikke ud som den sidste, det er svært en fredag aften efter en lang uge. Jeg er squ faldet af på den. Men den sidste gæst gik kl. 3 fik jeg at vide næste dag 😀 Manden fik en dejlig dag og aften 🙂

Kan I have en dejlig fredag og weekend!

Husk at deltage i min Give-away med lækre smoothie gavekort på højkant, lige her.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlings glam-look