Bløde fødder med Salvequick Give-Away

it´s has been a while

top / føtex, blondeskjorte / 2nd hand, nederdel / monki, ballerina / marc jacobs

Tænk der er gået over en uge siden sidst. Har I savnet mig? 😀 Det er ikke min gode vilje at der er gået så lang tid. Det er ihvertfald længe siden sidst at der har været så langt mellem indlæggene. Det skyldes flere årsager, bl.a. har der været pinseferie og jeg nydt det i fulde drag. Fik lige 5 dage i rap hvor den stod på 40 års fødselsdag hos en god kammerat og havefester, hygge med familie og bare nydt det gode vejr.
En anden grund er også at jeg lige er blevet opereret for under en uge siden og det har betydet at jeg ikke har haft den store lyst til at blogge. Mere om det senere.

Jeg skylder Jer også svar på en vinder af min Salvequick strømpe give-away, som jeg annoncere om ikke så længe.

Nå, men billeder her er snart 3 uger gamle (hold op tiden flyver) Jeg har en ny blondetop på. Den er fra Føtex og jeg tror seriøs jeg har ejet mere end 30 af disse i tidens løb i farven hvid og sort. Jeg elsker de kan bruges hele året. De er i rent bomuld og tåler kogevask. Blondeskjorten er fra genbrugen og en kort model så den bruger jeg oftest til høj taljet underdele, jeg er blevet for gamle til at vise mave 😉 Nederdelen er fra MONKI og en ældre sag efterhånden, den er fantastisk at have på og jeg elsker den er så livlig. Ballerina er fra Marc Jacobs og jeg husker manden synes de var decideret gamle da jeg købte dem. Hans eneste kommentar til dem var ; “hvorfor her de en gravplade på” 😀 Det synes jeg altså ikke det ligner, men kunne godt forstå hvad han mente, men ikke desto mindre er de yndlingsballerinaer. Jeg har ikke så mange for jeg kan ikke holde ud at gå i helt flade sko i længere tid.

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bløde fødder med Salvequick Give-Away