One of those summerdays

Sneak Peak på NOTICE Kollektion

Jeg blev inviteret til hyggelig bloggerevent, her blev jeg præsenteret for den kommende kollektion fra NOTICE. Hold op det er en fin kollektion med mange fine efterårs item. Der er uldne frakker, strik i fine mønstre, tykke trøjer og cardigans, toppe, nederdele  og buksedragter, alt sammen noget som kan sættes sammen på kryds og tværs. Mærket NOTICE har ikke mange år på bagen, men det er et undermærke til BONAPARTE som vi vist alle kender. Jeg har ikke tidligere stødt på NOTICE så var spændt på at se kollektionen, men også i særdeleshed gramse tøjet. Jeg er nemlig sådan en som har brug for at røre tøjet og fornemme forarbejdning og materialevalg. Kollektionen er holdt i hovedsageligt sort, gråt, kongeblå, hvidt og rosa. Styles er mere trendbaseret og der er lagt vægt på detaljer, men stadig med et enkelt og klassiske udtryk.

Jeg har valgt mine favoritter herunder. Især den lyserøde frakke er et hit hos mig. Den kan også fås i hvid som er ligeså skøn. Kollektionen er fremme lige om et øjeblik, nemlig i september. NOTICE er klart et mærke jeg skal holde øje med for fremtiden.

Jeg er vild med den støvede rosa frakke. Snittet er fantastisk og der er plads til en trøje under.

Lækre outfits. Skjorten med de sorte bukser, enkelt og cool. De må jeg altså kopiere. Jeg synes skjorten ser alt for nice ud og er en jeg skal holde øje med når kollektionen kommer online.

Elsker de her to outfits. Tomboy, sejt og virkelig cool!

Strikke med det grafiske print er en af mine favoritter så den skal jeg også lige holde øje med og buksedragten er sådan en dejlig hygge sag til efteråret.

SignaturChau

8 Kommentarer

 • Den er simpelthen så fin, kollektionen! Jeg ELSKER den rosa frakke, og jeg er sikker på, den bliver fantastisk til efteråret, hvor det hele bliver gråt og mørkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er også helt vild med frakken 😉 var også klart en af mine favoritter. Synes det er dejligt at det er en anden farve end sort og gråt, så det lyser lidt op. Selvom sort og gråt også er helt fantastiske farver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For dælen det ser godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er virkelig stor fan allerede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er også fan. Overvejer allerede et par items derfra 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Kristensen

  Hej. Den uldfrakke fra Notice med det blå i bunden.. altså “deep dye” style.. er den til at finde nogen steder ved du det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Hej. Det er fra en ældre kollektion så mit bedste bud er at prøve at se om du kan finde den brugt i Trendsales.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One of those summerdays