Vinder af 100,- og House Doctor Skærebræt

biker støvler fra Deichmann

Jeg ved godt vinteren ikke er over os endnu, men derfor kan man jo godt være beredt. For vinteren kommer – no matter what, spørgsmålet er bare hvornår?

Jeg var inviteret til et super hyggeligt event tidligere på året, her blev jeg præsenteret for Deichmann efterårskollektion, som repræsenteret alt fra pæne stiletter, ballerinaer og støvler. Og til trods for jeg er en pige som elsker stiletter og hvad der er bling bling, så overtog fornuften mig, da jeg måtte vælge et par fra kollektionen. Jeg gik efter et par flade støvler, fordi jeg ofte har manglet et par, som samtidig er pæne og kan bruges både på jobbet og fritid. Jeg blev ret hurtigt forelsket i de her biker inspireret boots, for de er enkle uden for mange spænder og detaljer. Jeg er især vild med kontrasten mellem det rå biker look og detaljen med det quiltede bagstykke bagtil. Det giver støvlen lidt feminin vibes. Jeg elsker når modsætninger mødes. Støvlen er i et slimfit look, de er nemlig ikke så brede fortil. En ting som jeg lægger vægt på, når jeg køber fodtøj. Jeg er ikke så stor af højde og drøjde, og kan bedst lide at det ikke bliver for stort og klodset 😉
De er dog ikke i læder, hvilket jeg umiddelbart ville gå en lang bue udenom, men her er det faktisk en fordel. For støvlen er nem at rengøre og jeg behøver ikke længere spekulere om der er varslet regn. Jeg har allerede testet dem, faktisk i onsdags, hvor jeg var til cocktail fest i København, helt perfekt debut. De er nemlig super gode at gå i og senere på aftenen stod regnen ned i stænger, men ikke noget denne støvle ikke kunne klare 🙂 Så jeg tror de bliver en favorit her til efteråret og vinteren.

Skal du købe nye vinterstøvler eller har du allerede dine vinter støvler i hus?

Mine nye støvler fra Deichmann er let foret og med gummisåler til kr. 399,- De kan fås her.

Støvlerne er modtaget som gave, men mine holdninger er mine egne.

4 Kommentarer

 • Dine nye støvler er så mega lækre 🙂 Det er lige før, jeg skulle have valgt de her i stedet 😉 Haha.. Er helt tosset med kvilt detaljen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde. Du så mig jo i dem. Super glade for dem. 😀 ha ha … du har da ikke fortrudt?
   Men jo quilt detaljen er rigtig fin.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camicami

  Hvad hedder dine sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det ved jeg desværre ikke. De er fra deichman og jeg tror ikke længere de kan fås.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af 100,- og House Doctor Skærebræt