I am a Tweed Lover

Nyt og lidt om mit shopping mønster

Under min ferie har jeg gjort mig et par udsalgs scoop, synes jeg i hvertfald selv hvis I spørger mig 😉

Et af mine danske yndlingsmærker er By Malene Birger, det har det været i et par år. Synes simpelthen Malene spytter det ene musthave ud efter det andet. Og jeg har da også fået et par sager fra sidste kollektion. Især hendes stiletter er jeg stor fan af. Har I set dem? Nu er jeg spændt på at se og opleve den nye kollektion hvor hun ikke længere er ved roret. Om der er sager derfra jeg ikke kan leve uden 😀
Sandalerne her er ikke mindre end fantastiske. Se dem lige. Så dem måtte jeg altså have da de kom på udsalg.

Jakken her har I set mig i. (se sidste indlæg) Den er i tweed, med påsatte lommer, sporty, gul og med chanel´ish vibe. Og ikke mindst med prikket foer 😉
What not to like. Ja, så var den sat crazy meget ned.

Blonde toppen her var lidt af en sats, men har vist sig at være super god at have. For den kan gå til nederdel og jeans. Den er også blevet brugt en del i ferien. Den er lidt festlig uden at være too much og jeg havde den på til en middag i Berlin og også til parmiddag sidste weekend. Den er lidt sjov med den gennembrudte blonde, så den er semi gennemsigtigt, hvilket gør den lidt finurlig med en skrigende pink bh indenunder.

3 polo´er som jeg vil betegne som basis sager. Dog var det kun den grå og sorte på udsalg i ZARA, den stribede i cashmere var til fuldpris og fra H&M men. Jeg har allerede brugt 2 af dem til shorts, men jeg tænker at de vil være perfekte under en blazer jakke til efteråret. De er i klassiske polo snit og har en lang levetid.

Kjolen her havde jeg på i sidste indlæg. Den er fra H&M Trend. En god enkelt basis kjole som vil være rart til efteråret eller vinteren, for den er ret lun at have på.

Det var lidt af mine nye sager købt på udsalg. Jeg synes selv det var gode udsalgscoop. Kjolen var sat ned med 50% mens alt andet var sat mere ned.
Jeg har med tiden opdaget at jeg har fået mig et shopping mønstre, hvis man kan kalde det det. Nu forholder det sig ikke at jeg mangler noget i min garderobe. Så derfor bærer mine nye køb tit præg af sager, som er lidt skæve, i et andet materiale eller med en detalje, som gør det lidt anderledes. Det er også min erfaring at jeg oftest tit er mere glad for de køb med en skæv detalje. Jeg har f.eks. en kortærmet skjorte, helt klassisk med dødningehoveder på. Den gav jeg sølle 129,- for i H&M for 4 år siden, men hold op den er jeg glad for og jeg ønsker mig at jeg havde købt 2 af dem.

Eksempelvis kunne jeg have valgt et par helt almindelig sorte sandaler, istedet for de her fra By Malene Birger, som sikkert vil kunne holde i mange år. Men så ville det også være mega kedeligt i længden, hver gang at skulle forholde sig til om noget kan holde mange år frem.
Eller den gule jakke, som var sat vildt meget ned, fordi der hang rigtige mange af dem, for folk gik en lang bue udenom den til fordel for den sikre sorte blazerjakke (som mange i forvejen har rigelig af) Jeg synes bare det bliver kedeligt i længden.
Blondetoppen i lilla med det røde i, er som sagt sjov med blonden, som er semi gennemsigtig. Den ændrer udtryk afhængig alt efter hvad man har på indenunder.

Det eneste basis og sikre i købene her må være mine 3 polo shirts, men de er just heller ikke rigtigt noget at skrive hjem om. Men rare at have på og perfekte til at tone de andre lidt højrøstede sager i min garderobe ned med 😀

Hvad med dig? Gør du mange overvejelser hvad du køber og køber du sikre ting eller sager som er lidt skæve?

SignaturChau

6 Kommentarer

  • Jeg er simpelthen også helt forelsket i Malene Birgers ting! Altid meget klassisk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      @Emily, også mig. Det er utroligt hvad der gang på gang kommer ud fra dem. Virkelig imponeret og tingene holder også i lang tid, som du siger det er klassisk. Men jeg synes også det er med et tvist.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fine sandaler;-)
    Jeg er også fan af ting med skæve detaljer, ellers bliver det for kedeligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      @Monica, tak ja de er vist også lige dig. Du har også sådan en fin smag og der er virkelig meget i din garderobe som jeg kunne tænke mig. Kan se at du også har fået Adidas Superstar 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du kender jo godt mig, og ved at jeg er Frk. Forsigtig, men jeg tror også det har noget at gøre med, at hvor du har det godt med at din stil “larmer” med mange farver og forskellige materialer, og ser godt ud i det, så er jeg bare mere klassisk og føler mig bedre tilpas på den måde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      @betina, ja jeg kender dig. Tak for din søde kommentar 😉 ja, jeg føler mig godt tilpas i farver, men kan også godt lide klassiske og enkle ting. Jeg er nok ikke så bange for at prøve noget nyt. Synes det er sjovt og hverdagen bliver bare mere farverig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I am a Tweed Lover