Black // White

Vi ♥ Torvehallerne

Der er ingen tvivl, når der skal shoppes mad og drikke, div. andre lækkerier, så er Torvehallerne, det sted hvor manden og jeg elsker at boltre os i. Der er bare et stort udvalg af lækkerier samlet i et sted, at vi går helt i bananas 😉 Især deres fiske afdeling er vores all-time favorit og det var også her vi var i lørdags, da vi havde besluttet at lave en kongemenu i anledning af mine forældre 41 års bryllupsdag.

Vi ville lave sushi med kongekrabbe, krabbeklør, laks, tun og kam muslinger. Vi købte også en stor hel krabbe, som mine forældre skulle have helt for sig selv. Den skulle tilberedes i en lækker fond og blot holdes helt simpelt. De elsker det.

Til alle de lækre råvarer, skulle der også noget til at lave en god fond til krabbekløerne og krabben. Det sørgede manden for. Til det fandt han krondild og fennikel. Se lige nogle flotte kejserhatte han fik købt. De er fantastiske, fast i kødet og en lækker karakteristik smag af svampe, men stadig mild. Mums!

Imens var jeg forbi kineserbutikken for at supplere med ekstra ingredienser, krydderier og snacks. Der er simpelthen så mange lækre sager, at der altid ryger lidt ekstra i kurven. Jeg fik købt mange spændende ting, som ikke er prøvet før, så jeg er spændt på at lave noget med det på et senere tidspunkt. Elsker at opdage nye ting, som jeg kan eksperimentere med i køkkenet. Der er jeg ikke kræsen.

Der blev købt rigelig frugt og grønt. Jeg kunne ikke stå for de her smukke blomster, så der røg en stor buket med hjem, som min mor skulle have.

Nogen gange ville jeg ønske, vi boede i nærheden af Torvehallerne, hold op det ville være en fornøjelse at handle ind der til daglig. Men på den anden side ville det nok også være alt for dyrt i længden, vi ender altid at finde mange lækre sager med hjem. Det jeg allerbedst kan lide er variationen og kvaliteten af det vi har købt har alle gange været en super kvalitet. Det er godt klaret at de kan holde niveauet.

Er du vild med Torvehallerne som vi? Hvis du aldrig har været der så er det på tide 🙂 Hvad resultatet blev af lækre råvarer skal jeg nok vise senere.

6 Kommentarer

  • Var også i torvhallerne i sidste uge og snolde. Det er det lækreste sted at handle. 🙂 ..

    //N.K.L
    http://Www.nkl-fashion.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Enig, det bedste sted at snolde. Jeg bliver som et lille barn i en slikbutik 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor lyder det bare lækkert!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie HH

    Elsker også torvehallerne! Især sushilovers (som du også har skrevet om før). Nu behøver vi snart ikke at køre ind til torvehallerne for at spise dér, for de åbner i Ordrup om en måneds tid …..uhh det bliver dyrt, forudser jeg :-).

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Jeg er vild misundelig allerede. Elsker sushilovers! de laver fantastisk sushi. Var ikke klar over de åbnede op i Ordrup, må give min svigerinde besked. Men du har nok ret det bliver nok dyrt at have sådan et lækkert sted i nærheden 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black // White