Vinderen er fundet ...

Holmen i sol og blæst

Jeg var til hyggelig event på Holmen for et stykke tid siden for at se de fineste interiør ting som pigerne Vivian og Mathilde står bag. Deres firma SemiBasic er udsprunget af to piger med et ønske om at lave kvalitetsprodukter uden at det koster det hvide ud af øjnene. Mere om det senere. Men her er jeg på vej dertil sol og blæst, men det var slet ikke koldt. Jeg synes det har været helt fantastisk med det smukke vejr, især i weekenden. Der fik vi besøg af mine svigerforældre med overnatning. De skulle ud til par middag og kom hjem kl. halv 4 om natten, så jo de havde vist en hyggelig aften. Til trods for det, så stod svigermor op kl. 7 og løb en tur på 5 km. Hun løber hver morgen, bare jeg halv af det overskud hun har. Imens fik jeg lavede det store morgenbord med hjemmebagte boller, røræg, bacon, yoghurt med mysli i små glas, ost og skinke med tilbehør og frugtfad med mango, druer, nyskåret ananas og danske æbler. Svigerfar trak den 😉 og nød at sove længe.

Efter at have spist besluttede vi at tage en god lang cykeltur i vores område. Vi fik cyklet lidt over 23 km og kom hjem til kaffe og hjemmebagt æblekage. Jeg fandt en ny opskrift på Sæson på en æblekage som minder en del om den jeg har blogget om her. Den jeg lavede i weekenden kan du finde her. Begge kager er lette og fantastiske især nu hvor vi har æblesæsonen over os.

I aften er jeg at finde i det nye Copenhagen Designer Outlet i Tåstrup. Her er jeg inviteret til at se de nye center med festivitas. Det glæder jeg mig meget til. Jeg håber at sende et par billeder derfra via min Instagram @chauthetiger. Du er velkommen til at kigge med 😉

Husk at deltage i min Haribo Pastil Give-away og biograf billetter.

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er fundet ...