Give away - Logopowerbank

Vind en tur til New York og lækkert design kit

Tandbørsteproducenten Jordan sætter igen fokus på tandbørster og har lanceret en designkonkurrence, hvor det bedste tandbørstedesign vinder en retur rejse til New York for to og 100 unikke Jordan tandbørster med vinderens eget design. Hvor fedt er det lige!! Der er faktisk 2 rejser på højkant, den anden er en tur til Paris. Heller ikke ringe. Et tip jeg gerne vil give videre for det er da næsten for godt til at lade være. Tænk hvis det blev dig som løb med en af rejserne.

Samtidig med dette tip vil jeg gerne udlodde ovenstående design sæt (værdi kr. 1700) fra Nomess, Tine K Home og Jordan bestående af:

– Jordan designtandbørster
–       Nomess tandbørsteholder
–       To håndklæder, ”Towelmega”, fra Tine K Home
–       Lækker badeværelseskurv, ”Basdome” fra Tine K Home
–       Hvid boxtray fra Tine K Home
–       Duftlys ”Pure autumn” fra Tine K Home
–       Duftlys ”Moroccan Rose” fra Tine K Home

Du deltager I begge konkurrencer (rejse og designkit) ved at designe din tandbørste her.
Når du har gjort det så tag et screenshot af din tandbørste og send det i en mail til mig: thetigerakachau@hotmail.com, med titel: min Jordan tandbørste.
Så udvælger jeg den flotteste tandbørste om det lækre designkit. Skriv herunder hvem du kunne tænke at have med på rejsen, hvis du blev den heldige vinder af en rejse for to 🙂

Konkurrencen for designkittet slutter d. 29. oktober kl. 20 hvor jeg finder den heldige vinder tandbørste. Jordan konkurrencen slutter d. 15. november så det er bare om at holde øje om din tandbørste vinder i den endelig konkurrence. Så nu er det bare om at være kreative. Jeg glæder mig til at se Jeres fine tandbørster. Skriv en kommentar herunder hvem du vil have med på rejsen, hvis du blev den heldige vinder for 2. Held og lykke til alle! 

Husk at følge bloggen på Bloglovin her Giv gerne indlægget et lille hjerte   hvis I har lyst. :-)

14 Kommentarer

 • SÅ har jeg designet tandbørste… sender den fluks i din retning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  En rigtig fed og anderledes konkurrence! Jeg vil helt sikkert dele rejsen med min dejlige kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis jeg bliver den heldige vinder af en rejse for to personer til New York eller Paris, vil jeg have min søster med ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki Hindhede

  Min kæreste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja F

  Jeg ville helt sikkert tage min kæreste med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville have min dejlige kæreste med <3

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så meget prøvet nu! Up loadet billeder og det hele – vildt sjovt! Og en rejse skal altid være mere end velkommen – lover at tage billeder dagligt af mig der børster med Jordan og smide på Instagram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Rasmus, min bedste ven og bedre halvdel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Helt klart min mand, kunne være skønt med en kærestetur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  En mail med mit bidrag er sendt din vej! Min veninde Karen skal med en tur over Atlanten hvis jeg er så heldig at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Winsløv

  Så har jeg designet en tandbørste, som kommer på mail til dig. Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg tage min fantastiske søster med. Det er ikke altid vi har så meget tid til at være sammen i hverdagen, så en ferie til New York ville være fantastisk.

  Hav en god dag,

  Mange hilsner fra Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg ville tage min kæreste med;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg ville absolut tage min søde kæreste med – vi er lige flyttet sammen, og det er nu lidt dyrt at være flyttet hjemmefra, så sådan en omgang forkælelse ville ikke være dårligt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Vildt lækker konkurrence. Jeg har straks sendt mit bidrag 😉
  Der kan ikke være nogen tvivl om, at jeg ville tage min dejlige kæreste med, hvis jeg vinder. Vi har været i New York sammen 4 gange, og vi er begge stadig lige forelskede i byen, så han er den perfekte at have med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away - Logopowerbank