Dagens budget scoop

Nyt Blog samarbejde

For ikke så længe siden var jeg inviteret til hyggelig event til fremvisning af endny et nyt blog samarbejde som er lavet sammen med Deichmann og med en af Italiens største bloggere Veronica Ferraro. Veronica Ferraro x Deichmann, er en spændende kollektion som rummer fra de flade slippers til de høje stiletter, de mere delikate med blonder og rå med spænder og kraftig sål.  Ovenstående er et udsnit af udvalget fra kollektionen. Jeg er særdeles fan af stiletterne og de sorte høje støvler med spænderne. Ingen overraskelse 🙂

Men det var dog de flade Chelsea støvler i leopard pels som i sidste ende blev min foretrukne. Jeg synes de er vildt flotte og støvlens fod er enkel og slank i udtryk. Det kan jeg godt lide for leopard pletterne er vilde nok…hø hø 😀 Jeg har allerede haft dem på flere gange og kan ikke få armene ned over hvor behagelige de er at have på. Også er jeg bare en sucker for leoprint og samtidig kan de gå til det meste. Jeg har haft dem på med sorte skinny jeans og til en nederdel en anden gang. Skal nok vise Jer outfit med dem på. Kollektionen er ikke i ægte skind så priserne er så også sat derefter. Men det er også meget rart, da kollektionen også bære præg af tidens tendenser. Så det er rart at være med på moden uden at blive flået.
Hvad synes I om mine nye leopard basser? 🙂

Se hele kollektionen her

2 Kommentarer

 • Jeg synes at leopardstøvletterne er de flotteste… så godt valgt.. Det er dog ikke lige mig, når det ikke er skind… jeg synes jeg er blevet skuffet så mange gange over sko, som man ikke kan ånde i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er også glad for dem. Normalt er jeg ej heller til fake skind, men jeg synes producenterne er blevet meget bedre så mine futter føles ikke klamme.
   Faktisk kan det være befriende at de ikke er i læder, for jeg er virkelig øm over mine læderstøvler i regn og rusk. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens budget scoop