Give away på Sej Design

Chau ♥ Object og give away

object kamille strik (lige her) || armani exchange flared buks (similar here) || adidas superstar sneakers (similar here) || aw x h&m rygsæk

Nyheden, jeg teasede om i går er at jeg er teamet op med mærket Object. En nyhed jeg har glædet mig rigtigt meget til at fortælle jer. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl da jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at være ambassadør for mærket. Object er et mærke som passer rigtigt godt til min stil og univers. Stilen er nemlig rock chick mikset med noget feminin/boheme, samtidig med at mærket tør lidt mere i forhold til andre highstreet mærker. Det tilsammen er jo lige mig. Jeg er i forvejen stor fan af highstreet mærker, for de formår at følge med trends hurtigt og gøre til det tilgængelig for de fleste. Jeg er heller ikke typen som går op i hvad der står i nakken, men lægger meget mere vægt på design og kvalitet. Men jeg fornægter heller ikke de dyre mærker, det tror jeg de færreste gør, men det er også de færreste som kan købe dyrt hver gang. Selv synes jeg at det er meget mere inspirerende med outfit hvor det hele ikke bare er dyrt på dyrt på. Men at der er et godt miks af mærker og stilarter.

Håber I vil tage godt imod det nye samarbejde, som ikke betyder noget for bloggen som helhed. Ikke andet at jeg sætter denne trøje på højkant i en give-away lige nu. Den er simpelthen så skøn i tyk strik kvalitet. Jeg synes den er ret cool og outfittet er fra i lørdags hvor jeg stylet den med brede bukser og sneakers. I har nu mulighed for at vinde denne skønne strik, som jeg synes er ret cool. Jeg har haft et godt øje for trøjen fra Rag & Bone, men prisen uf nej, den er til gengæld ikke mig. Jeg synes denne fra Object er et super godt alternativ, hvor alle kan være med. Den er i øvrigt på udsalg lige nu på webshoppen.

object strik (her) || h&m nederdel || aw x h&m støvler

Synes du også strik trøjen er lækker ligesom jeg. Så kan du deltage i lodtrækningen om den. Måske som en før julegave til dig selv eller til en kær veninde?

For at deltage skal du:

1.  Følge mig på her: thetiger.dk 

2. Følge mig på Instagram her: chauthetiger

3. Skrive i kommentarfeltet hvad du hedder på bloglovin og instagram, samt skrive størrelsen på trøjen du ønsker den i.

Jeg håber I tager godt imod samarbejdet med Object og håber I vil deltage i min lille give-away fra kollektionen – man kan jo aldrig tabe noget ved at prøve 😉

psst…der ligger en ekstra surprise til den heldige vinder som jeg ikke kan røbe, for så vil det jo ikke være en surprise 😉

Vinder er fundet og det blev Betina. Der er en mail fra mig til dig.

8 Kommentarer

 • Stort tillykke med det nye samarbejde 🙂 Hvor er det fedt. Og det er lige dig. Kan også godt lide high street tøj der tør lidt mere og samtidig er til at betale 🙂

  Vil super gerne vinde trøjen. Ved ikke hvad jeg hedder på Bloglovin’, men på Instagram hedder jeg @lullumut. Gerne en str. M 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hedder missbettydk alle steder, følger dig alle steder og ville ELSKE at vinde den strik. Den er sååååååå meget mig. Str L please. Pretty please. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie k

  Jeg følger begge steder og hedder miekrumme 🙂 jeg er også vild med object, som jeg tit synes ser meget dyrere ud end det egentlig er. Kh ønsker mig den i L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den lækker <3

  Følger dig begge steder:
  IG: LiselotteA
  Bloglovin: Liselotte Asmussen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er det bare sejt – stort stort tillykke 🙂
  Object laver så meget fint og elsker at priserne er rimelige 🙂
  Trøjen er noget så fin 🙂
  Tror ikke at jeg hedder noget på blogloving, men instagram er diddaida og størrelsen skal være s 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Louise olesen

  Super fin trøje, jeg ønsker mig den i størrelse M 🙂

  Mit brugernavn på instagram er marialouise_91 og det er vidst nok det samme på bloglovin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Irene Povlsen

  Har det så absolut som du. En super lækker strik, som man da kun kan juble over, at blive ejer af. – Følger dig både her og der med mit fulde navn 🙂 Ønsker dig en fortsat smuk december.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away på Sej Design