Wearing some of my favorite

Goodies fra Rosemunde

1. Her    2. Her    3. Her    4. Her

Er der noget jeg ikke kan få nok af så er det det toppe og bluser til at have under mit tøj. Jeg var lige forbi Rosemunde som jeg synes er ret gode til basis sager og her fandt jeg mine favoritter. Som sagt elsker jeg basis sager for de beskytter mit tøj, samtidig føler jeg mig feminin og fin. Det giver mig en rar lækkerheds følelse at vide at have noget lækkert på under. Kender du ikke den følelse?

1. Den nudefarvet top er perfekt at have på under skjorten, så man kan holde sig varm i en kold tid. Den er perfekt i farven så den ikke skinner igennem. Også kan jeg bare godt lide den lille detalje med blonde som gør den ekstra fin.

2. Den stribet top er også noget så fin. Kombien med striber og blonder er vildt fin. Jeg er jo en sucker for striber og denne vil være fin under en sort enkel blazer. Den har sådan lidt french vibe over sig. Og til sommer så fin til et par shorts og en rødt silketørklæde om halsen.

3. Den langærmet blondesag vil jeg bruge under kjoler og til jeans. Den er super fin med v-udskæringen som er feminin og med en fin statement smykke så er man faktisk klar til fest.

4. Den anden langærmet blondesag er med turtleneck. Blonden er simpelthen så fin. Denne her kunne jeg sagtens bruge som den er.

Se hele udvalget fra Rosemunde lige her

Indlægget er sponsoreret, men det er mine egne holdninger.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing some of my favorite