mine favorit rense produkter

Formidabel weekend

Jeg har haft den mest fantastiske weekend, håber også I har haft det dejligt og nydt lidt af det gode vejr.
Min begyndte med at jeg, som troede vi skulle fejre en af mandens fætters fødselsdag lørdag aften, blev så til en tur til Odense by 😀 min mand havde simpelthen overrasket mig og JP med hotelophold og spisning på restaurant Goma samt museumsbesøg på Brandts . Vi kørte hjemmefra ved frokosttid, fik afsat vores tasker på hotelværelset og afsted i Odense by. Vi gik direkte til Brandts og vejen dertil er igennem deres strøg. Her blev jeg forelsket i en smuk ring med perle, som manden købte til mig  <3 Vi elsker at gå på museum, selv elsker jeg at se på malerier og skulpturer. Jeg kan bruge timer sådan et sted. I øjeblikket har Brandt en udstilling om havet, sanse udstilling m.m. Især havet og sanse udstillingen er super hvis man har mindre børn. De får lov til at tumble og få prøvet deres sanser af i ubegrænset tid. (se billeder fra stedet på instagram @chauthetiger)

Om aftenen spiste vi på Goma restaurant, et sted vi fik anbefalet og det var kræs for smagløgene og ganen. Efter det tog vi videre på Gertruds, som manden fortalte var STEDET, dengang han var ung og fattig studerende i Odense by. Her var vi så heldig at få et bord, da et par netop var færdig med at spise og der var ingen reservation på bordet. Heldigt! Til trods for jeg var stopmæt så kunne jeg ikke dy mig for en omgang moules frites, da jeg spottede tjeneren komme ud med servering på et andet bord 🙂
Jeg fik cocktails, vino til manden og JP hydlDet var sådan en perfekt dag, alt arrangeret af min kære mand. Han synes vi fortjente det, for vi har godt nok kørt hårdt på i den sidste periode. Lad mig sige det som det er: der har været tider hvor jeg har været en bitch over for ham. Indrømmet 😉 en side jeg ikke bryder mig om. Men han er meget væk med sit arbejde …og jeg ser ham ikke så meget…ja, jeg burde være glad for hans vegne. For det flyver for ham pt. hvilket jeg er så stolt over, men jeg vil også gerne se ham 😉 … åhhh…det evindelig dilemma.

Søndag var vi til barnedåb, hvor manden stod fadder for vores lille nevø Carl. En flot men lang prædiken var præsten 😉 herefter kørte vi mod Sortebro Kroen og nød en overdådig brunch. Se mere på instagram. Jeg tror seriøs det hedder nedtrapning på mad fronten de næste par dage 😀

hm strik || isabel marant x hm nederdel ||isabel marant støvler

Her er jeg i min nye lyseblå sweater. Den samme som den grå mohair strik jeg var ved at købe den blå også da jeg købte den grå, så da jeg så den var på udsalg klikkede jeg den hjem. Desværre kan jeg ikke se den på deres hjemmeside mere. Jeg står lidt og vifter med armene, men det er blot for at vise at den er med lette ballon ærmer 😀 ihh..jeg er altså vild med H&M. Higstreet fashion når det er bedst!

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mine favorit rense produkter