Red, blue and white

Rejseklar

Vi har været så heldige at svigermor har booket en uges ferie i Toscana til alle hendes børn, inklusiv koner, kærester og børnebørn 😀 Vi glæder os allerede og har i forbindelse med det booket en uge mere så vi får et længere ophold dernede. Vi har tidligere været afsted alle sammen (5 par ialt med børn) i Toscana for 5 år siden. Men denne gang skal vi i et andet område i Toscana, hvilket jeg glæder mig til at opleve. Manden er allerede i gang med at sætte sig ind hvilke vine der er i området og i det hele taget læse om området og hvad det har af historie.

Med turen betyder det også en ny følgesvend til mit nødvendige habengut som skal med på turen. Min nuværende kuffert har snart talte dage og har været den bedste følgesvend ever, men rejserne ind og ud af lufthavnsbåndet har taget hårdt på den. Så jeg har været forbi Carriealong.dk for at se efter en ny følgesvend. Jeg faldt over denne kuffert af mærket Conwood, som ligner min gamle kuffert. Denne er bare limefarvet, en anderledes farve som jeg tænker skiller sig ud og sjov til en kuffert istedet for en sort. Kufferten er en letvægtskuffert med 4 sæt tvillingehjul som gør den nem at manøvre rundt med. Samtidig minder den mestendels om min gamle kuffert den måde den er opdelt og derved også ret rummelig. Det er de kriterier som jeg har lagt vægt på ved købet af en ny kuffert.

Lige nu har Carriealong.dk udsalg så tag et kig forbi. De fører ret mange lækre og forskellige mærker, blandt andet har de DAY, Belsac, Samsonite, Tiger of Sweden, Delsey, Haglöft, Eastpak m.m. Produkt sortimentet er bredt med tasker, punge, handsker m.m. De har dag til dag levering og der er fri fragt ved køb over 500,- ellers er det kr. 39,- Lige nu kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev og få 10% rabat kode.

Selv glæder jeg mig til at modtage min kuffert og nu må det snart blive sommer og ferietid 🙂

Indlægget er lavet i samabejde med Carriealong, men holdningerne er mine egne.

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red, blue and white