Grålige nuancer

Ladylike

Jeg håber I har haft en dejlig weekend derude. For mig har det har været en helt fantastisk weekend. Det begyndte allerede fredag formiddag hvor manden fik et opkald, som vil ændre hans og vores liv sammen. Det er et kvantespring i hans karriere, et skift i noget han er mega interesseret og eminent i og som endelig har båret frugt. Jeg er pave stolt at der er mennesker som ser hans potentiale. Jeg kan desværre ikke røbe noget her om hvad det er. Det hele skal offentliggøres i pressen og som kone støtter jeg ham selvfølgelig i det, selvom det betyder mindre tid sammen hjemme. Vi må tage de små gyldne pusterum og stunder som dukker op. Som da han overraskede JP og mig med en weekendtur i Odense by for 2 weekender siden (se mere fra turen på instagram her) Vi fejrede det med en bytur på Umami og blev forkælet til den store guldmedalje. Maden er god, men det er ikke det jeg vil fremhæve mest. Det er simpelthen servicen og stemningen der slår alle de andre restauranter med flere meter. Fortår ikke hvorfor det kan være så svært for danske restauranter at gøre kunsten efter, for der skal ikke så meget til. Vi gik derfra med en lettere pengepung, men hold da op en oplevelse rigere.

Så jo vi må fremover tage de gode stunder og nyde dem, som vores Odense tur. Apropos Odense så fik jeg bl.a. denne kjolen jeg har på her af manden, ville gerne have betalt den selv, men pungen lå hjemme, fordi han havde sagt jeg ikke skulle medbringe pungen 🙂 Det er en ret let og luftig kjole, som faktisk efter min mening er for koldt til årstiden. Men med den tynde uldkjole under så gik det faktisk ok.

Manden og JP er på skiferie, mens jeg er hjemme og arbejder hårdt 😉 Jeg valgte at springe skiferien over i år og valgte at spendere pengene på udsalgs shopping. Jep, det var min prioritering i år, man kan bare ikke det hele 😉 Vil I se hvad jeg har brugt pengene på, evt. i et senere indlæg?

Husk at deltage i min Vaseline Giveaway.

8 Kommentarer

  • Marie

    Hvor er kjolen fin og den klæder dig rigtig godt :-). Hvor er den fra?
    Og tak for din kommentar omkring skiferie/udsalgsshopping. Jeg fik pludselig meeeget bedre samvittighed over, at jeg har shoppet igennem på udsalget. Skal nemlig heller ikke på skiferie, så jeg behøver jo ikke have dårlig samvittighed over glødende dankort så ;-).

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak Marie, jeg kan ikke lige huske hvor den er fra, men det finder jeg ud af til dig 🙂
      Selv tak, du kan tro du også har givet mig meget bedre samvittighed 😉 over at have shoppet igennem.
      har du fået lækre sager?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Du ser pisse godt ud! Nu venter jeg bare på er indlæg/billede med “vores” sko fra Pieces og “vores” AW taske

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      åhh. tusind tak, hvor er du sød. Var lidt i tvivl om det blev for damet med faux pels og håndtaske 😀
      Du kan tro der kommer indlæg med “vores” sko fra Pieces og “vores” AW taske 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wauw super lækkert outfit 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • LM

    Fed weekend

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grålige nuancer