Rock chick

Mandagstip Acne Raya rib udsalg

Jeg har netop modtaget denne lækre mohair cardigan fra Acne, og det var slet ikke meningen. For jeg har sådan set shoppet alt for meget i den forgangne tid, og faktisk lidt givet mig selv shoppestop. Men jeg har også været flittig med at få solgt ud af garderoben, så tillod mig selv at klikke denne hjem 😉 da den var på udsalg. Jeg er bare vild med Acne Raya cardigan, når man først har fået en og gået med dem, så er man altså solgt. Jeg fik min første for mere end et år siden og siden da er der flyttet mere end et par stykker ind. Og jeg kan kun sige de er bare virkelig lækre og er alsidige. De er i øvrigt steget i pris siden sidste år, hvilket jeg synes er vildt for de var dyre nok i forvejen.

Derfor vil jeg lige dele dette tip med Jer. Støy Munkholm har nemlig denne grå raya rib short på udsalg lige her og den står stadig til fuld pris hos Acne lige her. Skynd jer for jeg her talt med Støy Munkholm og der er ikke mange tilbage. Jeg har forresten købt min i str. XS. Er du fristet?

8 Kommentarer

 • Fristet ? OMG ja! Hvor er den fed..

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   ha ha 😀 den er altså også bare lækker. Endnu mere lækkert når du har den på. Florlet og samtidig lun 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Ups…. nu skal I være hurtige derude, for jeg har snupset den ene af de 2 der var tilbage hos Støy Munkholm…. Tak Chau, for tippet…. Du er en mester til at lokke svage sjæle 😉 :-* :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Selv tak søde. Jeg er ikke tvivl om du bliver glad for den. Den holder i laaang tid frem.
   Ked af at jeg lokkede ;-)) men du vil takke mig senere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MEGET fristet! Uh det er ikke fair 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det kan jeg godt forstå 😉 Sorry, men jeg blev også selv fristet. Prisen er jo god når det kommer til Raya, selvom den stadig er dyr…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rock chick