Essie spring collection 2015

Badeværelse drømme

Vipp sager lige HER

Jeg ønsker mig nyt accessories til badeværelset som spand, sæbedispenser og toiletbørste fra VIPP og en Eames gyngestol. Det ville klart pynte en del på vores badeværelse og opgradere det. Tit er det de små ting som gør hele forskellen. Nu vi er ved hjemmet, så drømmer jeg og dermed mener jeg også manden 🙂 om et større hus. Et moderne hus med enkle linjer og hvor der ikke skal gøres noget ved. Vi er ikke de store gør det selv mennesker, vi kan dog lige klare at male. Hvilket vi også gjorde i sommers, hvor vi malede alle husets facader, træværk på altan og ude på terrassen. Det ser stadig super godt ud. Jeg frydes ihvertfald over det hver dag når jeg kommer hjem. Vi bor i rækkehus nu, men jeg ønsker mig et et-plans hus. Vi er meget glade for at bo i området, så det skal helst være i nærheden, vi drømmer om et større hus med højt til loft. Jeg mener bestemt at jeg fandt drømmehuset i sidste uge (mener jeg selv) til trods for ahem…at jeg kun har kigget på 3 huse inden for denne måned….men har oset lidt omkring on/off, nok mest off. For vi er i grunden rigtig glad for at bo der, hvor vi er. Men nu fandt jeg huset og blev smask forelsket, så meget at jeg tænker på det hvert dag og fik kontaktet mægler for fremvisning. Han ringede så i fredags for at sige at der blev skrevet under på købsaftale af både købet og sælger i tirsdag :-(dooohhh…kunne altså godt mærke at der blev jeg squ ked af det og lige til at tude over. Og hvor latterligt er det lige…!! Ja, jeg har måtte erkende at det er lidt crazy og dumt at blive ked af det. Men det var bare så fint det hus. Har I prøvet det før at ville have noget really really bad? Nogen derude som forstår mig …. 🙂

Indtil videre er alle VIPP sagerne skrevet på ønskelisten. Det må være en start.

SignaturChau

10 Kommentarer

 • Fine sager, kunne bruge det hele 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hej Chau,

  jeg har skrevet en mail til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Kære Matilde,
   tusind tak for din email :grinning: bliver så glad når mine læsere hjælper. Vi har kigget på det og det ser meget fint ud, og vi har også kørt hen for at se på det. Men vi søger noget andet denne gang 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gyngestolen er så lækker, men jeg kunne nu sagtens bruge det hele 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Gyngestolen har været i mit hoved i meget lang tid :blush: også en klar favorit.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår dig virkelig godt. Så ærgerligt med det hus. Jeg tror måske, jeg har fundet løsning på, hvordan vi alligevel kan få et hus, som vi 100% gerne vil have 🙂 Så vi får sat til salg her i april 🙂 Åh, jeg drømmer også om VIPP. Det gør min kæreste til gengæld ikke, så det må blive mit eget projekt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Blev helt nede over det hus :satisfied: og drømmer stadig om at ejendomsmægler ringer og siger de andre sprang fra :smiley:
   Jeg glæder mig til at høre om jeres løsning hvordan I kan få fat i Jeres drømmehus. Giv mig tippet :grinning:
   Vipp er så fint, tror godt at manden er med på den også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så mange lækre sager. Vi drømmer også om noget større end vores 2værelses, det kniber mere og mere med pladsen.

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Virkelig lækre sager. Kan godt forstå I drømmer om noget større. Vi har 1 stue og 3 værelser på 1. sal og jeg synes ikke vi har nok plads :stuck_out_twe:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie spring collection 2015