Energyballs ♥

//grå toner

Det er tirsdag og jeg glæder mig til at manden kommer hjem i aften. Han er hjemme for så at rejse afsted igen på fredag. Uhh..skal lige vænne mig til det nye liv. Det hele er så nyt og er ikke alt er kommet på plads. Vi leder efter et sted til ham i Odense by. Så hvis du har en lejlighed eller kender nogen som har en ledig, så sig endelig til.

Noget som jeg er bekymret for i øjeblikket er JP´s skiskade, som han pådrog sig for 4 uger endnu ikke er gået over. I går aftes lå han i smerter i det højre lår og jeg så mig nødsaget til at give ham smertestillende (igen) vi havde ellers sat dem væk i en 5 dages tid. Æv, det er ikke rart at se sådan en lille gut have ondt. Han er ellers så sej! Har sagt han må ringe fra skole hvis det gør alt for ondt igen. Og det gjorde han ikke, hvilket jeg er glad for. Men han ringede fra SFO og lød ked af det, om han måtte køre hjem. Som mor er jeg bekymret for ham og håber at det snart er ovre. Et kraftig trælår skulle eftersigende også gå en rum tid før det er ovre. ÆV:-(

Mit antræk er i basis sager, skjorte, nederdel og en cardi over. Bum! så var jeg klar. Jeg fandt mine pistol støvler frem fra skabet. Hold op det er længe siden de har været ude og blive luftet. De når lige at komme ud i år inden vi forhåbentlig skal have bare fødder 😀 ahh..der går nok desværre lige lidt mere tid. Men åhh….jeg glæder mig til foråret.

 

SignaturChau

4 Kommentarer

  • Super lækkert outfit 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nåhh øv da med sønnike… de skal bare være raske og friske de små pus. Vi har også lige haft en skulderskade i et par uger… heldigvis er det ovre nu og min yngste er med fuldt fart på igen 🙂
    Skønt outfit i øvrigt… hver gang du har én af dine mange 😉 cardigan’er på… bliver jeg helt ærgerlig over, at jeg ikke tog min på i dag. (jeg har kun én ha ha).
    Jeg har faktisk ikke brugt den så meget i år… må lige stramme op 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      ja, jeg er virkeligt bekymret for ham. Er det rigtigt at det fortsat skal gøre ondt efter 4 uger. Nu skal vi mødes med svigerfar som er læge, han må kigge på det.
      Dejligt at høre at din yngste er fit for fight.
      Tusind tak Lise. Trøjerne er super lækre. De går til alt!
      Du må se at få den mere på – lidt dyrt at bare have den liggende 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Energyballs ♥