//nyd livet...

Hårprodukter med god effekt

frizz hairJeg har tidligere skrevet om Frizz Ease produkterne HER som jeg er fan af. Sådan en som mig som har kraftigt og til tider ret uterlig hår, med tendens til at blive kruset og filtret sammen. Så kommer de her produkter mig til undsætning. I øjeblikket bruger jeg flittigt ovenstående produkter for de hjælper med at holde styr på lokkerne og gør dem “glatte” og dermed mindre filtret. Mit hår trænger nok også til at få studset spidserne ovenpå vinterens strabadser, men i mellemtiden så hjælper de her produkter mit hår.

Frizz Ease Forever Smooth Shampoo & Conditioner
Behandler krus indefra og ud for at skabe et mere håndterbart, blødt og glansfuldt hår. Med ren kokosolie, som giver nærende pleje til håret. Allerede i badet kan jeg mærke at håret får elasticitet. Svært at forklare men det føles som om håret bliver let bungy agtigt samtidig med at de
Nogle gange vælger jeg at give håret lidt ekstra næring ved at tilføje:
Frizz Ease Daily Miracle Leave in Conditioner (som ikke er vist her)
Det er en let spray, som jeg sprøjter i håndklædetørt hår. Reder det igennem, så det bliver fordelt og når længderne. Den fugter, styrker og tilføjer reparererende pleje til tørt og kruset hår som mit. Jeg synes mit hår bliver blankt og føles silkeblødt. Det er beriget med A-, C- og E-vitamin og proteiner, der fugter, plejer og styrker.

Produkterne føres i Matas. Shampoo og condtioner 250 ml, samt Miraculous Recovery pris kr. 90,-  Frizz Ease Daily Miracle Leave in Conditioner 200 ml – 129,-

Husk i øvrigt at du stadig kan nå at deltage i min give away lige HER

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//nyd livet...