Give away på instagram

//stars and blue sky

hm herreskjorte || isabel marant jeans || by malene birger lak stiletter || m+s mink taske

Sådan så jeg ud en skøn forårsdag i sidste uge med høj sol, hvor jeg luftede fødderne i et par lak slingback. Outfittet her er alt sat sammen af kendte sager i garderoben, et outfit jeg føler mig rigtigt godt tilpas i. Jeg elsker at gå i hvide crispy skjorter og her sat til ankelkorte jeans er helt perfekt til årstiden. Outfittet er afslappet samtidig med lidt fransk vibes, elsker altså de bukser med stjernerne på.
Det var skønt at have bare fødder i stiletterne. I weekenden havde jeg givet fødderne den helt store tur med min nye Clearsonic pedicure og den er altså bare fantastisk. De kedelige og tørre hæle blev næsten lige så bløde som babynumse, så jeg kunne være bekendt med at vise dem frem 😉 åhhh…mine fødder trængte altså også til en omgang forkælelse. Jeg må ærlig indrømme at jeg ikke er så god ved dem i vintermånederne. Men det skal jeg have lavet om på for det er trods alt dem som bærer mig hele dagen. Så jeg har lovet mig selv at det skal der gøres noget ved, det vil jeg fortælle mere om en anden gang. Gør du noget for dine fødder inden sandalerne findes frem?

Har I set at der er et par lækre øre creoler ørering på højkant på min instagram?

 

SignaturChau

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away på instagram