Sandal klare fødder med Clarisonic Pedi / anmeldelse

In something red and old stuff

 HM RØDE LÆDERBUKSER (similar) || ZARA BLONDEBLUSE || BY MALENE BIRGER (similar)

Nogle gange er det et herligt gensyn at finde gamle sager i garderoben. Jeg rydder ud af mit klædeskab med jævne mellemrum, men der er også enkelte sager som får lov til at blive og fundet frem igen og igen. Det gælder eksempelvis de her røde læderbasser, de er mere end 3 år gamle, men stadig et hit hos mig. De kan bruges til hverdag og fest, ofte dem jeg hopper i når vi er inviteret til middag i byen, fordi de er underspillet og stadig festlige. Toppen er en udsalgsag fra ZARA, købt for en slik. Den er fantastisk med den gennembrudte blonde så man kan ændre toppens udseende blot ved at tage en anden farve top indenunder. Her er det med en rød t-shirt, som jeg synes passede bedst med de røde bukser. De sorte stilletter er ej heller nye, men jeg vil vove at påstå at alle kvinder/piger skal have et par spidse ruskinds pumps i skabet. Så går man ikke helt galt i byen 😉

Mine læderbukser og ruskind pumps er klart nogle af mine yndling sager i garderoben. Har du en ting, her tænker jeg materielle ting, som du aldrig skiller dig af med?

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandal klare fødder med Clarisonic Pedi / anmeldelse