Give away - vind et VASELINE festival kit

Bjørn Wiinblad på ARKEN

I tirsdags var jeg inviteret til snig premiere af den flotte udstilling af Bjørn Wiiblad i Arken. En fantastisk samling hvor man bliver ført igennem hans liv og finurlig verden, 1001 nats eventyr, østens mystik, leg og overraskelses momenter og ikke mindst opleve en sand kunstner, som mestrede mange kunstarter. Det er en helt igennem gennemført udstilling hvor der er tænkt ned til mindste detalje i valg af vægfarver, opstilling og man fornemmer en klar rød tråd, når man bevæger sig fra det ene værk til det andet og ført igennem hans mange flotte værker.
Jeg er dybt imponeret hvor flittig han har været og sikke en sans for farver, man er ikke i tvivl om at det er Wiibergs værk, når man ser det. Hans karakteristiske streg og den trekantede næse som går igen både på keramik og billederne.

Her får du en sneak peek af udstilling. Men gør dig den tjeneste at tage forbi ARKEN og opleve det selv og få en fantastisk oplevelse.

Det hele sker på ARKEN, hvor der er fernisering imorgen og udstilling strækker sig i perioden 13. juni 2015 – 17. januar 2016.

Husk at du stadig kan nå at deltage i lækre solprodukter fra Beauty Pacifique HER

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away - vind et VASELINE festival kit