I go for the tunic this summer

Palme Bikini tid

 

Denne sommer er jeg også gået lidt shop amok i badetøj. Jeg synes h&m har lavet så mange fine i år og priserne er tilmed gode. Så det er svært at lade være.

En af dem er denne her sporty/mormor inspireret med højtaljet trusse og bindetop. Den deler nok vandene, tror det er en af de ting som man enten er til eller ikke. Jeg er klart til det, elsker printet. Først fik jeg toppen og måtte undvære trussen fordi den hurtigt blev udsolgt. Den har været ret populær online, men da den endelig dukkede op i min størrelse blev den fluks klikket hjem. De er populære de der mormortrusser, for i det hele taget røg alle deres højtaljet trusser ret hurtigt. Jeg har været glad for mit badetøj fra H&M, synes de holder facon efter flere vask også er pasformen god til min krop. Jeg er ikke så god til de små trekants bikinier, synes ikke de sidder godt på mig og klær heller ikke min lidt for tykke krop 😉 Måske er der flere ude i det ganske land som har det på samme måde som mig. Der synes jeg at highstreet mærket H&M gør det ret godt til budgetvenlige priser.

Jeg havde det på i sidste uge på stranden og glæder mig til at få det på igen. Og hvad skete der lige med vejret!! Kan vi lige fluks for det vi havde i sidste uge tilbage??

SignaturChau

1 kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I go for the tunic this summer