20% rabatkode Nelly Top

Chantelle Lingerie Love

chantelle eventInden ferien blev jeg inviteret til det fineste lingerie Speed dating / event af Connect Communication.  Her blev jeg sat i stævne med lingeri mærkerne,Chantelle, Femilet og Passionata, og  kort blev præsenteret i hver deres uimodståelige univers af bløde franske blonder og specielle tekstiler. Der var rigelig af lækkerier hos alle mærker og efterårets AW15 blev  præsenteret. Vi kom bag om visionen og idéerne bag designet samtidig med vi fik lov til mærke og opleve de enkelte design. Fælles for alle 3 mærker er kvalitet og komfort som er i højsædet– Alt sammen fortalt i hyggelig omgivelser sammen med en masse skønne blogger kollegaer med kolde drikke og lækker mad.
chantelle sæt

Jeg elsker lingerie og især når det er af mærket Chantelle, fordi jeg gang på gang får bekræftet at de forstår at lave undertøj til piger med lidt mere fylde fortil 🙂 Det sidder bare bedre og det hele holdes på plads på den lækre måde. Jeg har fået det her lækre aubergine farvet sæt fra Chantelle AW15 kollektion udført i de lækreste franske blonder. Totalt luksus inderst inde. Jeg elsker smukt undetøj, men gør vi piger ikke det generelt?

Det er lidt grænseoverskridende for mig at vise min barm her med bh´en, men det er for at vise Jer hvor flot den sidder. Den er nærmest som støbt til mig. Kender du Chantelle? Ellers vil jeg anbefale dig at prøve det. Jeg ved Magasin har et ret stort udvalg og ikke alt er online. Jeg kan ikke finde den bh jeg har på, men balconetten modellen som også er super flot kan du få HER og trusserne HER

Det er fantastisk vejr vi har i øjeblikket og det er jo ikke til at få armene ned (ihvertfald her på øen) så dejligt og jeg nyder det med et stort smil. Apropos smil så kig forbi her og deltag helt gratis om et lækkert skønhedskit lige HER.
chantelle chg

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabatkode Nelly Top