Levevis Sol produkter Give away

feminine in silky flower dress

slå om kjoleslå om paulslå om kjole2object top || vanessa bruno kjole || ruskinds stiletter hm || michael kors ur

Weee så blev det endelig fredag. Det er godt nok tiltrængt. Jeg er mega træt og dratter nærmest om på sengen når klokken slår 21. I dag fik jeg lyst til at være lidt fin og feminin, så det blev til dette sæt. Kjolen her har jeg byttet mig til på Trendsales for en ACNE nederdel. Super flot nederdel som jeg desværre ikke rigtigt fik brugt så er det meget rart at få noget “nyt” ind i stedet for uden at det koster. Det er noget at de bedste ved Trendsales. Jeg har i hvert fald været mere glad for kjolen og synes det var et godt byt. Det er en slå om sag i silke med fine små læg ved skulderne, sådan en kjole man bare slår omkring sig over en top, vupti så er man klar.

Toppen er ny og købt sidste weekend i Risskov, da jeg bare lige skulle ose efter at svigermor og jeg var forbi med tomme flasker i FAKTA. Vi var forbi et par butikker og hos IC på strandvejen var der mange lækre mærker sat ned med 70%. Så er det sjovt. Nå men denne top var så ikke på udsalg, men til gengæld en top jeg i forvejen har 3 af, fordi de er fantastiske. De er i microfiber og har de fineste blonde fortil og bagtil. Jeg købte den til svigermor og hun har netop skrevet til mig i dag at hun faktisk har købt en til. De er så fine synes hun. Her har jeg vendt bagsiden af toppen udaf. Sådan kan den også bruges.

Stiletter i musegrå er i læder/ruskind. Købt på udsalg, de er perfekte på kontoret og til fest. Jeg har dem allerede i sorte og de har været suveræne at gå i, ikke for høje og med god pasform. Så var ikke tvivl da de røg på udsalg og der var et par i cerise, som jeg også hapsede med. Begge par købt online.

Mit Michael Kors ur har været gemt væk et godt stykke tid, fordi det manglede et batteri skift 😉 men nu er der power på igen og det kom på som et kontrast til det feminine outfit. Håber I kan lide det.

Hav en dejlig weekend!

Husk at deltage i min give away lige neden under 🙂

slå om kjole 7

SignaturChau

7 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Levevis Sol produkter Give away