Lækker Mohair strik

the office outfit

hm hvid trend skjortewhite shirt trendhm hvid trend skjorte 1hm trend skjorte HERE || benetton nederdel similar HERE|| zara loafers similar HERE || DW ur HERE

Jeg føler mig lidt fint og kontor agtigt i det her outfit. Very Classical. Men det er en god følelse  og i øvrigt er det jo der jeg er i hverdagen, på kontoret. Det er så fedt at vejret på det sidste har været lun så der har været mulighed for at lufte bare ben i hele ugen. Jeg har den fineste skjorte med flæser fra HM, selvfølgelig fra deres Trend linje. Jeg er en sucker for den linje, finder altid så mange fine sager derfra. Nederdelen er en ældre sag jeg fandt i den lokale genbrug, men det er en klassisk model som stadig holder. Loafer er også købt secondhand commissions butik. Åhh… jeg elsker at gå på genbrugsjagt, desværre tillader tiden det ikke rigtig mere. For det kræver tid og tålmodighed.

Uret er fra Daniel Welllington og klart mit favoritur for tiden. Jeg elsker det klassiske udtryk, samtidig med det er let og enkelt. Mit ur er dette HER, helt enkelt sort rem med små Swarovski crystal indeni. Det har lige det bling bling jeg kan lide. Husk at du stadig kan få 15% rabat på alle ure ved at bruge koden DWtiger i rabatkodekassen inden du går til kassen! Og der er fri fragt.

Nedenunder et billede af en træt Chau fra forleden uden makeup, klar til at komme i seng.

Hav en dejlig fredag!

hm trend skjorte 4

 

SignaturChau

3 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker Mohair strik