Sunny autumn day

Parfum Aquarius by Christopher

chrisopher parfumNu gør Christopher det igen – endnu en genistreg. Han har nemlig i samarbejde med MATAS kreeret en ny luft med navnet Aquarius, som betyder vandmand på engelsk. Og det er ikke tilfældigt for han er nemlig vandmand i stjernetegn. Dette kombineret med duftens karakter med noter, der henleder tankerne på havets friskhed, er baggrunden for parfumens navn. Duften er ekstrem frisk, frugtig og blomstrende med et hint af citrus. Den bliver lancereret i næste uge, nærmere d. 27. oktober hvor den kan købes i MATAS. Duften åhh.. duften den er helt berusende. Jeg er allerede fan af den første pust, elsker at den er mild og let. En duft som kan bæres i hverdagen og af alle.

Christopher udtaler sig; “Jeg har glædet mig virkelig meget til at præsentere min nye parfume Aquarius. Det har været rigtig spændende og sjovt at være en del af udviklingen af parfumen, og jeg er stolt over resultatet. Aquarius er lavet til kvinder i alle aldre, og derfor er Matas den perfekte partner!” 

Jeg er allerede fan af den første puft, elsker at den er mild og let. En af mine veninder har allerede bemærket den, og hun måtte selvfølgelig prøve den med det vuns. Hun er også fan af duften og har allerede fortalt at hun SKAL have den. Jeg er sikker på at den vil være at finde under juletræet hos mange hjem i år. Er du også en af dem som skal forbi MATAS og dufte til den?

Aquarius by Christopher lanceres i Matas den 27. oktober 2015.

Eau de Parfum 30 ml./50 ml. 295 kr./ 395 kr.

Jeg har modtaget duften som gave, holdningerne er som altid mine egne.

plakat-christopher1

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny autumn day