2. advent // Vind parka med hue og tørklæde

Lækkert undertøj fra Hunkemöller

hunkemøller 1hunkemøller 2

Som I måske har lagt mærke til, har jeg en ret stor kærlighed til lækkert undertøj. So here it is, mit seneste lingerie køb, som jeg dog ikke har tænkt mig at lade mig fotografere i, hehe .. jeg har et eller andet med blonder på det seneste, og her er det seneste som er kommet ind i garderoben. Jeg fandt de her fineste blonde trusser med høj talje hos Hunkemöller, som kan mikses på kryds og tværs. Hunkemöller har et stort udvalg af bh´er og trusser, og det er genialt at mange af styles kan mikses. De har et bredt udsnit af størrelser, og i og med jeg bruger str. 70D, er det rart mange af de lækre ting også laves i den størrelse. Foruden den fine trusse fandt jeg også et nudefarvet sæt bestående af bh og trusse. Det er så fint og praktisk at man ikke kan se det når jeg har en hvid skjorte eller t-shirt på.
Jeg kunne heller ikke stå for den nudefarvet underkjole fra deres shapewear kollektion, som giver en let stram op effekt. Jeg er fan af shapewear 😉 Denne her er sømløs så virkelig god til at have på indenunder julekjolen, så man ikke skiller ad på midten samtidig med at den lige giver et løft. Jeg kan godt lide at der er lidt hold på sagerne. Denne her er ret smart lavet så man kan have en almindelig bh på samtidig, så man ikke bliver helt fladbarmet 😀

Skal du købe julegaver til veninden, mor eller svigermor så er undertøj altså et hit. Jeg synes min lokale Hunkemöller og online tit har gode tilbud, så det er ikke svært at finde noget lækkert som man kan forkæle en man har kær her i den søde juletid.

Husk iøvrigt at deltage i alle mine jule give aways, som du nemt finder ved at skrolle ned igennem bloggen 😀

Indlægget er sponsoreret af Hunkemöller, men holdningerne mine egne.

sd

SignaturChau

4 Kommentarer

  • Wauw så fint 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg drømmer lidt om at få mig sådan en shape-wear-fætter haha… men jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvilken. Køber man dem mere eller mindre til bestemte kjoler eller eller kan de gå under alt? også fx bukser og bluse… selvfølgelig, hvis den ikke er for lang.
    Måske man skal satse på både en “kjole-type” som din samt en body…
    Den øverste blondesag er nu også pæn!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Jeg kan kun anbefale sådan en shape-wear-fætter 🙂 Denne er ret fin fordi der er plads til en rigtig bh, så man ikke bliver helt flad. jeg har haft en engang som ikke duede fordi den klemte atributterne flade :joy:
      Jeg har købt min til all round brug, du ved til kjoler som bare hænger op og ned, så er det rart med noget hold. Men de går til de fleste kjoler, dog ikke de helt lårkorte for så kommer man til at se den forneden :stuck_out_twe: som jeg synes er kikset.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. advent // Vind parka med hue og tørklæde