Celine inspireret pumps on budget in stock

Livet lige nu

amory parkaamory parka 1amory parka 2acne amory parka || acne jensen boots || ecco taske

Jeg stikker blot hovedet forbi for at sige hej og håber I har det godt. Lige i øjeblikket ligger jeg vandret, fordi vi snart skal til Sydafrika og jeg må ingen måde er klar. Sommertøjet er endnu ikke fundet frem eller solcremen. Der er i øjeblikket 28 grader dernede, så jeg håber jeg kan pakke let, når vi skal afsted. På arbejdet ligger jeg også vandret for at nå det hele. Igår var det kinesisk nytår som også blev fejret og i weekenden har jeg haft svigerforældrene på besøg. Ikke nok med det så kommer der en ejendomsmægler som skal vurdere vores hus. Så jo jeg har haft nok at se til sammen med manden. Manden og jeg har nemlig fundet drømmehuset på det rigtige sted, som vi vil byde på. Vi har fat i familie, venner, alle som ved noget om hus og bank om købet. For det er sådan en stor beslutning og vi vil gerne træffe den rigtige og have så mange øjne på som overhovedet muligt.

Hold op det hele sker på samme tid, gode ting som jeg har svært ved at nyde, fordi der sker så meget på alt for kort tid. Så bær over med mig når bloggen ligger stille hen. Jeg er blot et menneske og kan ikke nå det hele. Har faktisk haft ondt i maven på det seneste, det kommer og går. Det hele er så spændende og samtidigt alt for spændende ifølge mig. Jeg er så bange for udfaldet, tænk hvis det ikke går i hak….åhh…jeg ryster indeni.

Hav det dejligt derude!
amory parka 3

SignaturChau

2 Kommentarer

  • Ej hvor spændende… men altså det er jo skønne ting… så du skal da ikke ha’ ondt i maven 😉
    Ved godt det er lettere sagt end gjort, men prøv at slappe af – så skal det nok falde i hak 🙂
    Knus!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lyder spændende med nyt hus. Krydser fingre for jer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Celine inspireret pumps on budget in stock