Asos heels back in stock

Batavus by Christiane

Downloads7Untitled Job00249Jeg blev præsenteret for den fineste cykel for et par uger siden. Cyklen er fra Batavus lavet i samarbejde med Christiane. Den har været under udarbejdelse i et års tid og oprindelig var det blot kun at lave en cykel men Christiane havde idéerne, så der kom to designs ud af samarbejdet. Cyklen er skabt med den moderne kvinde i tankerne med mange fine detaljer, bl.a. en stor cykelkurv, stor nok til at rumme indkøbspose og taske, en fin kopholder med tilhørende kop lavet i genbrugs-bambus fibre og kan gå i opvaskemaskinen. Cyklen er med automatisk dynamolygte med let tænd/sluk knap og greb og sadel er i kvalitetslæder m.m. Cyklen kan låses fast i forgaflen, så den ikke vælter når man har kurven fyldt. Jeg hader når det sker og cykelkurven bliver slået skæv.

Christiane har stylet to cykler – en cykel i en lys Classic Green, med sorte og sølv detaljer og en i mørk Sierra Green med brune og kobber detaljer. Målet med cyklerne er at de skal bringe skønhed, fashion og større glæde ind i din hverdag.

Kommentar fra Christiane:
ChriChri cyklerne er limited edition og kommer derfor kun i begrænset antal. Cyklerne er til salg fra foråret 2016. Vil du være sikker på at få din helt egen design cykel, så kan du allerede nu reserverer din cykel ved udvalgte Batavus forhandlere.

Personligt ville jeg med glæde cykle foråret og sommeren i møde med sådan en fin sag. Min gamle cykel fra Kildemoes er fin, men med snart 14 år på bagen, så er den ikke som den har været. Så denne her jernhest står allerede på min ønskeliste.

Læs mere HER om cyklen og få nærmeste forhandler.

batavus

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos heels back in stock