Festival look

Sommerferietid

kloster

udendørs brus

Jeg har sommerferie så derfor har bloggen ligget lidt stille hen. Men du kan følge med på instagram @chauthetiger, her kan du se lidt af de nye shopping goodies som jeg fandt sammen med min svigermor i Århus og hvad jeg ellers har lavet. Åhh…jeg elsker altså den by, den har det hele og er så hyggelig. Mine svigerforældre bor ikke ret langt fra stranden så mine morgener er tit begyndt med en løbetur langs vandet, også en hurtigt bad under udendørsbruseren. Ahhh…det er altså skønt at starte dagen sådan og rart med en udendørsbruser så man slipper for at tørre af 😉

sommerklip
I min ferie blev jeg også klippet. Der er røget et godt stykke af som du kan se. I den seneste stykke tid har jeg fældet rigtigt meget, at jeg er ved at blive sindsyg over det. Så jeg har været til tjek hos lægen og få taget blodprøver, alt for heldigvis ok. Desværre så havde jeg selv en fornemmelse over hvad det kunne skyldes og det er simpelthen stress. Ja, jeg har stress og det var ved at gå helt galt op til ferien. Jeg arbejdede i weekenderne og om aftenen. Hele tiden at prioritere hvad der var vigtigst, og det kan kroppen bare ikke håndtere i længere tid. Det har ca. stået på i 2 år, hvor det sidste 6 måneder har været helt ekstremt. Flere af mine veninder siger at jeg er typen som altid klare skærene og typen som får tingene løst. Kommer det forbi mit bord så bliver det gjort og det udnytter min arbejdsgiver, de ved jeg gør det også tager de det for givet med tiden. På sin vis så har de vel ret på nogle punkter, for jeg kan nikke genkendende til det når de fortæller mig det. Men det kan man bare ikke se selv. Jeg er ikke helt kommet over det og til trods for at der er ferie, så har jeg haft enormt svært ved at slippe arbejdet. Jeg har i en længere periode sovet meget dårligt, tabt ting så manden synes jeg er klodset og glemt simple ting, og generelt bare været ked af det uden at vide helt hvorfor. Min søvnrytme er desværre ikke som den skal være (endnu) Det har også været en af grundene til at bloggen før ferien har ligget lidt mere stille end det plejer. Jeg prøver så godt som muligt at lægge det bag mig og bare nyde ferien og ikke tænke på job. Det har ikke været let. Selv nu skriver jeg om det og kan mærke at kroppen får let stress, som svedige håndflader og let galoperende hjerte. Puhaa… det er bare ikke rart. Jeg håber at der kommer til at ske noget på den front når jeg er tilbage. Det var lidt update fra mig bl.a. hvorfor bloggen har ligget stille. Du kan altid følge med på instagram @chauthetiger

århus strandDet er meget længe siden siden sidst JP har været på bloggen. Jer som har fulgt med fra start kan nok huske at han kørte rundt på sin løbecykel. Og nu er han ved at vokse mig over hovedet. Det er så vildt som tiden flyver og efter sommerferien skal han i 5. klasse! Her er vi på vej ned til stranden ved Risskov. Jeg har nye short på fra Minimum og min nye taske fra Marieta Cox. Begge dele udsalgsfund som jeg har gjort mig i ferien. Vejret har ikke været det store at skrive om, for det har været til den kolde og grå side i Århus, kun de sidste par dage har det været strandvejr. Til gengæld har det været helt perfekt ikke for varmt og der har været lange aftener ude på terrassen.

Hav det dejligt og rigtig god sommer! <3

SignaturChau

2 Kommentarer

  • Husk at passe på dig selv. Kender alt for godt det med at tingene bliver ved med at blive smidt over på én og det er sgu hårdt og kommer kun til at gå udover én selv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Chau

      Tak søde. Ja, vi piger skal blive bedre til at passe på os selv og blive bedre til at sige nej. Det skal jeg øve mig på arbejdet. Der er ikke nogen som takker en hvis/når man bukker under.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival look