Nyt ur fra GANT // rabatkode ♥

Rødbede Brownie smagt til med Fredsted The

fredsted teTidligere på ugen var jeg inviteret til te selskab med Fredsted The i anledning af deres 100 års jubilæum. Det blev bl.a. fejret med lækre sager til ganen i form af lækre kager og dadelkugler. Alle lækkerier var alle smagt til med urter fra Fredsted te poserne. Det er virkelig en anden tilgang til te, som jeg vil prøve at tage til mig. 100 års jubilæumet blev også markeret med 10 nye te sorter, alle med grøntsager og urter. Virkelig spændende at se hvad urter og te kan sammen, og afhængig af sammensætning kan den have en gavnlig virkning for kroppen. Fantastisk for en te elsker som mig var det virkelig skønt at kunne boltre sig i tesorter og tale nørdesnak om te. Vi fik en pose hver med de forskellige te som jeg allerede har givet mig i kast med at smage, også sammen med familien. Til eventet fik vi en fantastisk rødbedebrownie smagt til med urter fra Fredsted The “Pink Peace” og den besluttede jeg mig for at lave i dag. Tjek evt. min Stories på instagram, der er alle ingredienser vist 🙂 Jeg kan kun sig at den smagte mums! så her kommer opskriften herunder og den er tilmed let at lave.

fredsted hygge

Rødbede Brownie med “Pink Peace” (opskriften er til ca. 20 personer)

Ingredienser:
4 æg (el. 3 store)
300 g. sukker
200 g. fintrevet rå rødbede (jeg rev også på det grove rivejern)
150 g. smeltet smør
100 g. mel
2 spsk. vaniliesukker
1 tsk. bagepulver
4-6 spsk. kakao
150 g. chokolade  hakket (jeg havde kun 100g og det gik fint)
3 breve f. by Fredsted The “Pink Peace”

  • pisk æg og sukker sammen
  • smelt smørret
  • hak chokoladen, skræl og rive rødbederne
  • i ægge/sukkermassen blandes mel, vaniljesukker, bagepulver, kakao, teen fra te brevene, rødbede og chokolade
  • til sidst røres det smeltede smør i
  • hæld dejen i en form på ca. 25 x 35 cm, der er dækket med bagepapir og bag ca. 40 min. ved 170 g. (jeg glemte at dække min kage med bagepapir)

Lad kagen hvile i mindst 20 min. inden den evt. pyntes og spises.

rødbede brownierødbede brownie

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt ur fra GANT // rabatkode ♥