Starbucks på Axel Torv

VIND 40 æsker sukkerfri pastiller fra Läkerol

lakerol

Jeg har holdt en laaang sommerferie og er hjemvendt fra en dejlig solskinsferie i Spanien og Portugal. Jeg fortæller lidt mere om ferien ved lejlighed, men lige nu vil jeg blot tease om at der lige nu er en lækker smagfuld giveaway på min instagram hvor du kan vinde lækre sukkerfri pastille fra Läkerol. Du skal blot skrive din personlig favorit i kommentar feltet så deltager du automatisk.

Du deltager på min instagram profil @chauthetiger

 

SignaturChau

1 kommentar

  • Anita C

    Min favorit er helt klart seasalt! Den hjælper mig altid når jeg går sukkerkold 🙂 Jeg fragtede et par pakker med til mine venner i USA, der var den dog ikke en favorit da de ikke er vant il lakrids. Men så gav jeg dem raspberry varianten, og den var en succes!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starbucks på Axel Torv